Uutuudet
Valaistus
Bow Seinävalaisin, 100 cm
101 copenhagen101 copenhagen

Bow Seinävalaisin, 100 cm

429.00 €
Bow on 101 Copenhagenin seinävalaisin, jonka ainutlaatuinen muotoilu on saanut inspiraationsa jousen tyylikkyydestä ja sopii täydellisesti kodikkaaseen tunnelmaan.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Bow Seinävalaisin

429.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Valmistaudu lumoutumaan 101 Copenhagenin Bow-seinävalaisinmallistosta! Tunnettujen taiteilijoiden Kristian Sofus Hansenin ja Tommy Hyldahlin suunnittelema tuote saa inspiraationsa jousen eleganssista sekä valon ja pimeyden välisestä tasapainosta. Akryyliputken sisään koteloitu hohtava LED-valo korostaa veistoksellista muotoilua - klassista jousijousen jousijännettä peilaten. Bow-seinälamppu on saatavana kahdessa eri koossa, ja se antaa pehmeän, lämpimän valon, joka luo taidokkaasti kodikkaan ja viihtyisän ilmapiirin. Tämä seinävalaisin on varustettu tyylikkäällä, suorakulmaisella metallisella seinäpidikkeellä, ja sitä korostavat pronssilla päällystetyt osat, jotka korostavat sen arkkitehtonista hienostuneisuutta. Se sopii täydellisesti niille, jotka arvostavat minimalistista mutta vaikuttavaa muotoilua. Uskomattoman 25 000 tunnin LED-käyttöiän ansiosta Bow-seinälamppu lupaa olla kotisi sisustuksen vankkumaton majakka.

Suunnittelija: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2022.

Hyvä tietää Bow seinävalaisimesta


- Bow on arvostettu sen häikäisevän muotoilun ansiosta
- Bow on arvostettu myös sen miellyttävän valon ansiosta.
- Osa Bow-mallistoa.
- Suunnittelija: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
101 Copenhagen on tanskalainen tuotemerkki, perustettu 2017 vahvalla visiolla luoda kauniita lisävarusteita aidolla käsityöllä, laadulla ja ajattomalla designilla. Intohimona puu- ja laaturakenne yhteistyössä käsityöhön josta heijastuu omistautuminen korkealaatuisiin materiaaleihin, joita 101 Copenhagen ylpeästi esittelee ensimmäisessä must-have kokoelmassaan yksityiskohtia ja ajattomia klassikoita.