Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Brutus Lounge-Tuoli, Luunvalkoinen
101 copenhagen101 copenhagen

Brutus Lounge-Tuoli, Luunvalkoinen

1 099.00 €
Brutus-loungetuoli on 101 Kööpenhaminan tyylikäs huonekalu, jonka brutalistinen arkkitehtuurisuunnittelu inspiroi ja istuinmukavuus on vakuuttava.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Brutus Lounge-Tuoli

1 099.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Astu brutalistisen arkkitehtuurin maailmaan 101 Copenhagen -loungetuolilla. Lahjakkaiden suunnittelijoiden Kristian Sofus Hansenin ja Tommy Hyldahlin käsityönä valmistama tuoli ei ole pelkkä tuoli vaan taideteos. Tämä tuoli on saanut inspiraationsa 1900-luvun puolivälin muotoilun maanläheisistä kuvioista, muhkeista muodoista ja tunteellisesta vetovoimasta, ja se tarjoaa muutakin kuin pelkän silmäänpistävän muotoilun. Tuoli on valmistettu kevyestä kuitubetonista, ja yksi tuolin piirre, jonka huomaat heti, on sen yllättävän helppo liikuteltavuus. Toisin kuin raskaat perinteiset vaihtoehdot, tuolin siirtäminen parhaan valon saamiseksi tai yksinkertaisesti tilan uudelleen järjestäminen ei vaadi erityisiä ponnisteluja. Jokaisessa kappaleessa on ainutlaatuinen, käsin maalattu pinta, josta tulee kodin keskustelun herättäjä.

Suunnittelija: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.

Hyvä tietää Brutus lounge-tuolista


- Brutus ovat arvostettuja niiden pehmeiden, arkkitehtonisten linjojen ansiosta
- Brutus on arvostettu myös sen kevyen painon ansiosta.
- Lounge-tuoli kuitubetonista.
- Suunnittelija: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
101 Copenhagen on tanskalainen tuotemerkki, perustettu 2017 vahvalla visiolla luoda kauniita lisävarusteita aidolla käsityöllä, laadulla ja ajattomalla designilla. Intohimona puu- ja laaturakenne yhteistyössä käsityöhön josta heijastuu omistautuminen korkealaatuisiin materiaaleihin, joita 101 Copenhagen ylpeästi esittelee ensimmäisessä must-have kokoelmassaan yksityiskohtia ja ajattomia klassikoita.