Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Bumling Riippuvalaisin 60cm, Valkoinen
-10%

Bumling Riippuvalaisin 60cm, Valkoinen

967.00 €1 080.00 €
Varastossa

Bumling Riippuvalaisin 60cm, Valkoinen

967.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Bumling riippuvalaisin 60 cm merkiltä ateljé Lyktan, suunnittelija Anders Pehrson (1968). Bumling on todellinen designklassikko, joka on suunniteltu jo vuonna 1968. Lampussa on valkoiseksi maalattu alumiinivarjostin ja muovinen rengasrasteri, joka heijastaa valon kauniisti alaspäin häikäisemättä. Riippuvalaisimen ajaton muotokieli soveltuu keittiöön, ruokasaliin tai toimistoon. Liitäntäjohto 3 x 0,75 mm², pituus 3 m, maadoitettu pistoke.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 967 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Hans Bergström perusti ateljé Lyktan vuonna 1934. Yrityksen tavoitteena oli valmistaa valaisimia julkisiin tiloihin ja design-tietoisiin koteihin. ateljé Lyktanilla on selkeä visio siitä, että miten nykyaikaista teknologiaa käyttämällä voi luoda energiaa säästäviä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja paremman tulevaisuuden takaamiseksi. ateljé Lyktan on vuosien varrella suunnitellut useita designklassikoita, kuten esimerkiksi Bumling, Asplund ja Struten.