Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Canopy 421/L Riippuvalaisin, Pronssinvärinen

Canopy 421/L Riippuvalaisin, Pronssinvärinen

2 190.00 €
Canopy 421/L on Oluce-riippuvalaisin, jonka omaperäinen ja arvovaltainen muotoilu sopii erinomaisesti viihtyisän ilmapiirin luomiseen.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Canopy 421/L Riippuvalaisin

2 190.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Sytytä tilasi Olucen Canopy 421/L -riippuvalaisimella! Francesco Rotan suunnittelema riipus on mahtipontinen uudelleentulkinta vaatimattomasta kattoripusta. Se muuttaa tämän aikoinaan yksinkertaisen kattojohtojen suojuksen näyttäväksi, suurikokoiseksi lampunvarjostimeksi, josta tulee huoneen keskipiste. Tyylikkäästä metallista valmistettu valaisin on enemmän kuin pelkkä valaisin, se on taideteos, joka on peräisin alkuperäisestä suunnittelusta vuodelta 2009. Visuaalisen viehätyksen lisäksi Canopy 421/L on tunnettu ainutlaatuisesta valonjakautumisestaan. Sisäänrakennettu ympyränmuotoinen lamppu säteilee pehmeää, virtaavaa valoa, joka luo lämpimän, ympäröivän tunnelman mihin tahansa tilaan. Tämä riipus ei ole vain niille, jotka arvostavat suurta muotoilua. Se on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat lisätä kotiinsa tai toimistoonsa ripauksen eleganssia ja lämpöä.

Suunnittelija: Francesco Rota. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2009.

Hyvä tietää Canopy 421/L riippuvalaisimesta


- Riippuvalaisin alumiinista.
- Canopy 421/L on arvostettu sen suurenmoisen muotoilun ansiosta
- Osa Canopy-mallistoa.
- Saatavana myös suurempana kokona.
- Suunnittelija: Francesco Rota.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Giuseppe Ostuni perusti Oluce-tuotemerkin vuonna 1945 ja tänä päivänä Oluce on Italian vanhin design-valaisimien valmistaja. Oluce on ollut 50-luvun alusta alkaen edelläkävijä valaisimien suunnittelussa ja on tehnyt yhteistyötä useiden legendaaristen suunnittelijoiden, mm. Tito Agnolin, Castiglion-veljesten, Joe Colombon, Vico Magistretin ja Christophe Pilletin kanssa. Nykyään brändi yhdistää menneen, nykyisen ja tulevan muotoilun innovatiivisella tavalla toimimalla yhdessä nuorten suunnittelijoiden ja yllättävien materiaalien kanssa.