Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Canopy 422/L Riippuvalaisin, Pronssinvärinen

Canopy 422/L Riippuvalaisin, Pronssinvärinen

3 190.00 €
Canopy 422/L on Oluce-riippuvalaisin, jossa on vaikuttava kupolimuotoilu ja pehmeä valaistus, joka sopii täydellisesti kodikkaan tunnelman luomiseen.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Canopy 422/L Riippuvalaisin

3 190.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Etsitkö tilasi kohokohdetta? Älä etsi kauempaa kuin Olucen Canopy 422/L-riippuvalaisinta. Tämä Francesco Rotan omaleimaisen suunnittelun periaatteen mukaisesti valmistettu riipusvalaisin on kunnianosoitus usein unohdetulle kattoripustukselle, joka muuttuu yksinkertaisesta langan peittämisestä tyylikkääksi keskipisteeksi. Canopy 422/L -valaisimen rohkea läsnäolo perustuu sen suureen kupolin muotoiseen metalliseen lampunvarjostimeen. Tämän riippuvalaisimen erottaa muista valaisimista erityinen valonlähde - circline-lamppu. Toisin kuin tavalliset polttimot, circline-lamppu säteilee pehmeää, kaarevaa valoa, joka ympäröi huoneen lämpimällä, lohdullisella hehkulla, joka luo viihtyisän ja kutsuvan tunnelman. Canopy 422/L on ollut vuonna 2009 tapahtuneesta lanseerauksestaan lähtien niiden suosikki, jotka kaipaavat taiteellista ilmettä kotiinsa.

Suunnittelija: Francesco Rota. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2009.

Hyvä tietää Canopy 422/L riippuvalaisimesta


- Riippuvalaisin alumiinista.
- Canopy 422/L on arvostettu sen suurenmoisen muotoilun ansiosta
- Osa Canopy-mallistoa.
- Saatavana myös pienempänä kokona.
- Suunnittelija: Francesco Rota.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Giuseppe Ostuni perusti Oluce-tuotemerkin vuonna 1945 ja tänä päivänä Oluce on Italian vanhin design-valaisimien valmistaja. Oluce on ollut 50-luvun alusta alkaen edelläkävijä valaisimien suunnittelussa ja on tehnyt yhteistyötä useiden legendaaristen suunnittelijoiden, mm. Tito Agnolin, Castiglion-veljesten, Joe Colombon, Vico Magistretin ja Christophe Pilletin kanssa. Nykyään brändi yhdistää menneen, nykyisen ja tulevan muotoilun innovatiivisella tavalla toimimalla yhdessä nuorten suunnittelijoiden ja yllättävien materiaalien kanssa.