Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Classic Neliön Muotoinen Aurinkovarjo 300x300 cm, Ivory
ethimo logoethimo logo

Classic Neliön Muotoinen Aurinkovarjo 300x300 cm, Ivory

1 772.00 €
Ethimon Classic-varjo on tyylikäs ja laadukas tuote, jossa on klassinen muotoilu ja joka sopii täydellisesti aurinkoisiin päiviin terassilla tai puutarhassa.
Varastossa

Classic

1 772.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Ethimon Classic-varjo on tyylikäs ja laadukas tuote, jossa on klassinen muotoilu ja joka sopii täydellisesti aurinkoisiin päiviin terassilla tai puutarhassa. Sen ajaton muotoilu ja laadukkaat materiaalit huokuvat yksinoikeutta ja luovat terassillesi kutsuvan tunnelman. Akryylikangas on vettä ja UV-säteilyä kestävää, ja massiivinen tammirunko antaa rakenteelle vakautta. Suojaa itsesi auringon säteiltä ja nauti lämpimistä kesäpäivistä aurinkovarjon reilun koon alla.

Valmistettu Italiassa.

Hyvä tietää aurinkovarjosta


- On saatavilla useissa kooissa.
- UV-kestävä materiaali.
- Kehys massiivitammesta.
- Kokeile yhdessä: aurinkovarjo ja aurinkovarjon alusta merkiltä Ethimo.
- Valmistettu Italiassa.
- Lisätietoja lataamalla PDF.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Ethimo on italialaisyritys, joka on erikoistunut korkealaatuisiin ulkokalusteisiin. Innoituksensa he saavat Välimerestä – sen lämmöstä, väreistä, kauniista miljööstä. Ethimo pitää niin ulkomuodon kuin toiminnallisuudenkin keskiössä suunnitellessaan nykyaikaisia ulkokalusteita kaikenlaisiin olosuhteisiin. Tuloksena on tarkkaan harkittuja yksityiskohtia ja materiaaleja, jotka tuovat sisustukseen hienostuneisuutta ja mahdollistavat rentoutumisen, kanssakäymisen, vapaa-ajan ja ylellisyyden.