Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Clizia Mama Non Mama Seinä-Kattovalaisin 78 cm, Kulta

Clizia Mama Non Mama Seinä-Kattovalaisin 78 cm, Kulta

930.00 €
SLAMPin lumoava Clizia Mama Non Mama katto-/seinälamppu on ilon, naisellisuuden ja kiintymyksen syvän siteen säteilevä juhla.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 1-2 viikkoa

Clizia Mama Non Mama Seinä-Kattovalaisin

930.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Clizia Mama Non Mama on valmistettu käsityönä ja huolella, ja se on valmistettu hienoimmasta Cristalflex®-materiaalista, joka takaa ainutlaatuisen ja houkuttelevan läsnäolon. Sen magneettiripustusjärjestelmän ansiosta asennus on helppoa, ja voit tuoda tämän valaisimen kauneuden vaivattomasti mihin tahansa kattoon tai seinälle. Sen hennot terälehdet kietoutuvat harmonisesti toisiinsa muodostaen valoisan tuoksun, joka huokuu tasapainoa ja raikkautta. Nauti SLAMPin Clizia Mama Non Mama katto-/seinävalaisimen ylevästä viehätyksestä - mestariteos, jossa yhdistyvät taiteellisuus, käsityötaito ja emotionaalinen resonanssi. Anna sen tulla tilasi keskipisteeksi, joka säteilee ajatonta charmia, joka jättää pysyvän vaikutuksen kaikkiin, jotka sitä katsovat.

Suunnittelija: Adriano Rachele.

Hyvä tietää Clizia Mama Non Mama seinä-kattovalaisimesta


- Valmistettu Italiassa.
- Tunnistettava, uniikki muotoilu.
- Kevyt ylellisyys.
- Pölytön, antistaattinen käsittely.
- Suunnittelija: Adriano Rachele.
- Ilman liimaa tai ruuveja.
- UV- ja lämmönkestävä.
- Lisätietoja lataamalla PDF.

Miten hoidan uutta seinä-kattovalaisintani?
- Patentoidun LED Magnetic -järjestelmän ansiosta valaisin voidaan irrottaa yhdellä napsautuksella, vaikka valaisin olisi jo asennettu, jolloin se voidaan pestä suihkussa.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
SLAMP on Roberto Zilianin vuonna 1994 perustama italialainen valaistusmerkki. He yhdistävät uraauurtavaa teknologiaa ja taiteellista muotoilua luodakseen ainutlaatuisia ja innoittavia valaisimia. Yhtiö on voittanut kansainvälisiä palkintoja sekä muotoilijoiden ja muotoilusta innostuneiden sydämiä ympäri maailman. Heidän päätoimistonsa ja tuotantonsa sijaitsee Roomassa.