Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

SLAMPSLAMP
SLAMP on Roberto Zilianin vuonna 1994 perustama italialainen valaistusmerkki. He yhdistävät uraauurtavaa teknologiaa ja taiteellista muotoilua luodakseen ainutlaatuisia ja innoittavia valaisimia. Yhtiö on voittanut kansainvälisiä palkintoja sekä muotoilijoiden ja muotoilusta innostuneiden sydämiä ympäri maailman. Heidän päätoimistonsa ja tuotantonsa sijaitsee Roomassa.
Näytä 112
Musta
Sininen
Ruskea
Vihreä
Harmaa
Multi
Oranssi
Punainen
Läpinäkyvä
Valkoinen
Keltainen
SLAMPVarastossa
-40%
Lafleur Pöytävalaisin Kannettava, Prisma
171.00 €285.00 €
SLAMPTilaustuote
La Lollo Kattokruunu Keskikokoinen, Valkoinen
806.00 €

SisältöSLAMP – innovatiivista muotoilua ja luovuutta Italiasta

SLAMP on kuuluisa valaistusmerkki, joka on luonut nimeä innovatiivisella muotoilullaan ja luovuudellaan. Roberto Ziliani perusti yrityksen Italian Roomassa vuonna 1994, ja SLAMP on siitä lähtien ollut valaisinteollisuuden edelläkävijä ja luonut ainutlaatuisia ja innostavia valaisimia.Yhtiön silmäänpistävimpiä ominaisuuksia on heidän kykynsä yhdistää uraauurtava teknologia taiteelliseen muotoiluun. Nykyaikaisia raaka-aineita käyttämällä ja muodoilla ja rakenteilla leikitellen he luovat valaistustuotteita, jotka ovat kaukana tutusta ja tavallisesta. Heidän valaisimensa ovat taideteoksia ja tuovat tilaan ilmaisuvoimaista, kiehtovaa valoa.

SLAMP on sitoutunut vahvasti luovuuteen ja taiteellisuuteen. He tekevät usein yhteistyötä johtavien suunnittelijoiden ja taiteilijoiden kanssa luodakseen jännittäviä ja omintakeisia valaisinkokoelmia. Yhteistyön hedelmä on, että he ovat onnistuneet luomaan valikoimassaan suuren tyylien ja ilmaisun monimuotoisuuden. Oli haussa sitten nykyhenkinen minimalismi, romanttinen hienostuneisuus tai uskalias futurismi, SLAMP tarjoaa laajan valikoiman joka makuun ja joka tyyliin.

Kansainvälistä menestystä ja tunnustusta

SLAMP on saanut valaistusteollisuuden sisäisen tunnustuksen lisäksi myös koko muotoilumaailman huomion. Heidän uraauurtavat ja aisteja puhuttelevat valaisimensa ovat voittaneet useita arvostettuja palkintoja ympäri maailman. Yhtiö luomuksineen tunnetaan taidostaan yhdistää käytännöllisyys ja kauneus aivan ainutlaatuisella tavalla.

Tuotemerkki on vakiinnuttanut asemansa kansainvälisillä markkinoilla, ja heidän valaisimiaan löytyy nyt lukuisista maista. SLAMPin läsnäolo tuntuu kaukana Italian rajoista, ja heidän tuotteitaan himoavat niin ammattimuotoilijat kuin muotoiluharrastajatkin.

SLAMPin päätoimisto ja tuotantokeskus sijaitsee edelleen Roomassa, jossa he jatkuvasti uudentavat ja luovat innoittavia valaistusratkaisuja. Edistynyttä tekniikkaa, taiteellista luovuutta ja intohimoa muotoilua kohtaan yhdistämällä SLAMP asettaa valaisinteollisuuden riman ja on koko alan edelläkävijä.