Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

La Vie Seinä-Kattovalaisin 74 cm, Amber

La Vie Seinä-Kattovalaisin 74 cm, Amber

614.00 €
SLAMPin kiehtova La Vie -seinä-/kattovalaisin on todellinen energian ja harmonian ruumiillistuma. La Vie on saanut inspiraationsa elämän kukan kunnioitetusta symboliikasta, joka symboloi universumin ääretöntä materiaalien kokoonpanoa atomeista ga...
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

La Vie Seinä-Kattovalaisin

614.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Pirteillä väriyhdistelmillä tämä valaisin herättää uudistumisen ja elinvoimaisuuden tunteen ja antaa ympäristöllesi eloisan tunnelman. Magneettijärjestelmä takaa vaivattoman asennuksen ja huollon, joten La Vien kauneudesta nauttiminen on helppoa. Sen monikulmainen muotoilu mahdollistaa monipuolisen käytön, se sopii saumattomasti katto- ja seinävalaisimeksi ja mukautuu erityistarpeisiisi ja mieltymyksiisi.

Suunnittelija: Adriano Rachele.

Hyvä tietää La Vie seinä-kattovalaisimesta


- Valmistettu Italiassa.
- Tunnistettava, uniikki muotoilu.
- Kevyt ylellisyys.
- Pölytön, antistaattinen käsittely.
- Suunnittelija: Adriano Rachele.
- Ilman liimaa tai ruuveja.
- UV- ja lämmönkestävä.
- Lisätietoja lataamalla PDF.

Miten hoidan uutta seinä-kattovalaisintani?
- Patentoidun LED Magnetic -järjestelmän ansiosta valaisin voidaan irrottaa yhdellä napsautuksella, vaikka valaisin olisi jo asennettu, jolloin se voidaan pestä suihkussa.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
SLAMP on Roberto Zilianin vuonna 1994 perustama italialainen valaistusmerkki. He yhdistävät uraauurtavaa teknologiaa ja taiteellista muotoilua luodakseen ainutlaatuisia ja innoittavia valaisimia. Yhtiö on voittanut kansainvälisiä palkintoja sekä muotoilijoiden ja muotoilusta innostuneiden sydämiä ympäri maailman. Heidän päätoimistonsa ja tuotantonsa sijaitsee Roomassa.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null