Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

La Lollo Kattokruunu Iso, Pewter

La Lollo Kattokruunu Iso, Pewter

1 612.00 €
Esittelyssä on SLAMPin lumoava La Lollo -kruunu, lumoava mestariteos, joka on kunnianosoitus 50-luvun glamouriselle aikakaudelle.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

La Lollo Kattokruunu Iso

1 612.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

La Lollo on valmistettu äärimmäisen taidokkaasti, ja siinä on joukko teknopolymeerisylintereitä, jotka huokuvat nykyaikaista charmia prismaattisen metallisoinnin ja silmiinpistävien geometristen kuvioidensa ansiosta. Nämä hienot elementit vuorottelevat kauniisti säteilevän, valaistun renkaan ympärillä, joka heittää lumoavan hehkun, joka lumoaa minkä tahansa tilan.

Ihastu SLAMPin La Lollo -kruunun ajattomaan charmiin, jossa vintage-viehätys kohtaa modernin muotoilun. Anna kotiisi piristysruiske tällä hienolla valaisimella, joka vangitsee aikakauden olemuksen ja antaa sille samalla modernin vivahteen. Koe taika ja muuta ympäristösi valloittavaksi tyylin ja glamourin keidakkeeksi.

Valmistettu Italiassa. Suunnittelija: Lorenza Bozzoli.

Hyvä tietää La Lollo kattokruunusta


- Valmistettu Italiassa.
- Tunnistettava, uniikki muotoilu.
- Kevyt ylellisyys.
- Pölytön, antistaattinen käsittely.
- Suunnittelija: Lorenza Bozzoli.
- Ilman liimaa tai ruuveja.
- UV- ja lämmönkestävä.
- Lisätietoja lataamalla PDF.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
SLAMP on Roberto Zilianin vuonna 1994 perustama italialainen valaistusmerkki. He yhdistävät uraauurtavaa teknologiaa ja taiteellista muotoilua luodakseen ainutlaatuisia ja innoittavia valaisimia. Yhtiö on voittanut kansainvälisiä palkintoja sekä muotoilijoiden ja muotoilusta innostuneiden sydämiä ympäri maailman. Heidän päätoimistonsa ja tuotantonsa sijaitsee Roomassa.