Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Veli Aurea Seinä-Kattovalaisin Valkoinen / Kulta, 53 cm
Uutuus!

Veli Aurea Seinä-Kattovalaisin Valkoinen / Kulta, 53 cm

391.00 €
Veli Aurea on SLAMPin seinä-/kattovalaisin, jonka moderni ja tyylikäs muotoilu on Adriano Rachelen käsialaa ja joka luo ylellisen tunnelman.
Varastossa

Veli Aurea Seinä-Kattovalaisin Valkoinen / Kulta

391.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Veli Aurea on kuuluisan suunnittelijan Adriano Rachelen tyylikkäästi suunnittelema mestariteos, jonka lumoava hehku loistaa olohuoneessasi. Tämä Italian sydämessä valmistettu seinä-/kattovalaisin on enemmän kuin pelkkä valaisin, se on näyttävä taideteos, jossa avantgardistiset Lentiflex- ja Opalflex-materiaalit yhdistyvät tyylikkääseen, ylelliseen estetiikkaan. Veli Aurean häikäisevä valkoinen ja kultainen väripaletti huokuu hienostuneisuutta, joten se on ihanteellinen lisä makuuhuoneeseen, eteiseen tai olohuoneeseen.

Suunnittelija: Adriano Rachele.

Hyvä tietää Veli Aurea seinä-kattovalaisimesta


- Veli Aurea on arvostettu sen innovatiivisen muotoilun ansiosta
- Osa Veli-mallistoa.
- Valmistettu Italiassa.
- Suunnittelija: Adriano Rachele.
- Seinä-kattovalaisin on saatavilla eri ko’oissa.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.

Miten hoidan uutta seinä-kattovalaisintani?
- Patentoidun LED Magnetic -järjestelmän ansiosta valaisin voidaan irrottaa yhdellä napsautuksella, vaikka valaisin olisi jo asennettu, jolloin se voidaan pestä suihkussa.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
SLAMP on Roberto Zilianin vuonna 1994 perustama italialainen valaistusmerkki. He yhdistävät uraauurtavaa teknologiaa ja taiteellista muotoilua luodakseen ainutlaatuisia ja innoittavia valaisimia. Yhtiö on voittanut kansainvälisiä palkintoja sekä muotoilijoiden ja muotoilusta innostuneiden sydämiä ympäri maailman. Heidän päätoimistonsa ja tuotantonsa sijaitsee Roomassa.