Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Kalatos Seinä-Kattovalaisin, Prisma

Kalatos Seinä-Kattovalaisin, Prisma

763.00 €
Koe Kalatosin ajaton kauneus, SLAMPin hieno seinä- ja kattovalaisin, joka on kunnianosoitus muinaiselle kudonnan taiteelle.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

Kalatos Seinä-Kattovalaisin

763.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Kalatos on saanut inspiraationsa ikivanhasta korien ja ruokosäkkien valmistuksesta, ja se yhdistää perinteet ja nykyaikaisen muotoilun SLAMPin huippuluokan teknopolymeerejä käyttäen.

Yksityiskohtiin huolellisesti kiinnitetty Kalatos on täydellinen yhdistelmä antiikin käsityötaitoa ja nykyaikaista innovaatiota. SLAMPin edistykselliset teknopolymeerit tuovat kestävyyden ja monipuolisuuden etualalle, minkä ansiosta lamppu on visuaalisesti näyttävä ja käytännöllinen jokapäiväisessä käytössä. Tuloksena on ainutlaatuinen valaistusratkaisu, jossa menneisyys ja nykyisyys yhdistyvät saumattomasti.

Valmistettu Italiassa. Suunnittelija: Adriano Rachele.

Hyvä tietää Kalatos seinä-kattovalaisimesta


- Valmistettu Italiassa.
- Tunnistettava, uniikki muotoilu.
- Kevyt ylellisyys.
- Pölytön, antistaattinen käsittely.
- Suunnittelija: Adriano Rachele.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.
- Ilman liimaa tai ruuveja.
- UV- ja lämmönkestävä.
- Lisätietoja lataamalla PDF.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
SLAMP on Roberto Zilianin vuonna 1994 perustama italialainen valaistusmerkki. He yhdistävät uraauurtavaa teknologiaa ja taiteellista muotoilua luodakseen ainutlaatuisia ja innoittavia valaisimia. Yhtiö on voittanut kansainvälisiä palkintoja sekä muotoilijoiden ja muotoilusta innostuneiden sydämiä ympäri maailman. Heidän päätoimistonsa ja tuotantonsa sijaitsee Roomassa.