Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Mida Seinä-Kattovalaisin 67 cm, Rose

Mida Seinä-Kattovalaisin 67 cm, Rose

980.00 €
SLAMP esittelee poikkeuksellisen Mida-seinä-/kattovalaisimen, joka on upea valaisin, joka vie sinut jalat alta ja kuljettaa sinut lumouksen maailmaan.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

Mida Seinä-Kattovalaisin 67 cm

980.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Tämä hieno valaisin on saanut inspiraationsa huippuluokan korujen ylellisyydestä ja on todellinen osoitus ylellisestä käsityötaidosta. Kuvittele, että jalokivien pavé on hienovaraisesti peittänyt lähes näkymättömän asetelman, kun taas kiillotetut cabochonit on taidokkaasti ripoteltu kukkakruunuun, joka on koristeltu silkkisillä, värikkäillä kivillä. Valaisin on todellinen aistien juhla, ja sitä on saatavana eri lumoavissa väriyhdistelmissä. Kukin muunnelma on valmistettu huolellisesti käsityönä käyttäen runsaita materiaaleja, kuten valkoista Opalflex®- ja painettua Lentiflex®-materiaalia, jotka luovat kiehtovan morphing-efektin. Riippumatta siitä, onko valaisin katossa vai seinällä, siitä tulee upea keskipiste, joka herättää ihailua ja kunnioitusta. Uppoudu ylellisyyden tunnelmaan, kun säteilevä valo tanssii jalokivimäisten elementtien läpi luoden ilmapiirin, joka huokuu ylellisyyttä.

Suunnittelija: Adriano Rachele.

Hyvä tietää Mida seinä-kattovalaisimesta


- Valmistettu Italiassa.
- Tunnistettava, uniikki muotoilu.
- Kevyt ylellisyys.
- Pölytön, antistaattinen käsittely.
- Suunnittelija: Adriano Rachele.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.
- Ilman liimaa tai ruuveja.
- UV- ja lämmönkestävä.
- Lisätietoja lataamalla PDF.

Miten hoidan uutta seinä-kattovalaisintani?
- Patentoidun LED Magnetic -järjestelmän ansiosta valaisin voidaan irrottaa yhdellä napsautuksella, vaikka valaisin olisi jo asennettu, jolloin se voidaan pestä suihkussa.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
SLAMP on Roberto Zilianin vuonna 1994 perustama italialainen valaistusmerkki. He yhdistävät uraauurtavaa teknologiaa ja taiteellista muotoilua luodakseen ainutlaatuisia ja innoittavia valaisimia. Yhtiö on voittanut kansainvälisiä palkintoja sekä muotoilijoiden ja muotoilusta innostuneiden sydämiä ympäri maailman. Heidän päätoimistonsa ja tuotantonsa sijaitsee Roomassa.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null