Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Veli Aurea Riippuvalaisin Valkoinen / Kulta, 60 cm
Uutuus!

Veli Aurea Riippuvalaisin Valkoinen / Kulta, 60 cm

781.00 €
Veli Aurea on SLAMPin riipus, jossa on Adriano Rachelen suunnittelema valkoinen ja kultainen muotoilu, joka korostaa tyylikkäästi mitä tahansa tilaa.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

Veli Aurea Riippuvalaisin Valkoinen / Kulta

781.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Tutustu Veli Aurean eleganssiin, upeaan riipusvalaisimeen, jonka suunnittelija Adriano Rachele on suunnitellut luovalla älykkyydellään. Italialainen käsityötaito kohtaa innovatiivisen muotoilun; tämä kaunotar on valmistettu Italiassa korkealaatuisista materiaaleista - LENTIFLEX® ja Opalflex® - jotka tunnetaan kiehtovista valotehosteistaan ja kestävästä rakenteestaan. Ylellisen valkoisen ja kultaisen viimeistelynsä ansiosta Veli Aurea luo lämpimän, lumoavan valon, joka muuttaa minkä tahansa tilan - olipa kyseessä sitten ruokasali intiimejä kokoontumisia varten, makuuhuone seesteistä tunnelmaa varten, keittiö kutsuvaa charmia varten tai olohuone tyylikkäitä iltoja varten. Tämä valaisin ei ole pelkkä valaisin; se on keskipiste, joka kertoo hienojen asioiden arvostuksesta.

Suunnittelija: Adriano Rachele.

Hyvä tietää Veli Aurea riippuvalaisimesta


- Veli Aurea on arvostettu sen innovatiivisen muotoilun ansiosta
- Osa Veli-mallistoa.
- Riippuvalaisin on saatavilla eri ko’oissa.
- Valmistettu Italiassa.
- Suunnittelija: Adriano Rachele.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.

Miten hoidan uutta riippuvalaisintani?
- Patentoidun LED Magnetic -järjestelmän ansiosta valaisin voidaan irrottaa yhdellä napsautuksella, vaikka valaisin olisi jo asennettu, jolloin se voidaan pestä suihkussa.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
SLAMP on Roberto Zilianin vuonna 1994 perustama italialainen valaistusmerkki. He yhdistävät uraauurtavaa teknologiaa ja taiteellista muotoilua luodakseen ainutlaatuisia ja innoittavia valaisimia. Yhtiö on voittanut kansainvälisiä palkintoja sekä muotoilijoiden ja muotoilusta innostuneiden sydämiä ympäri maailman. Heidän päätoimistonsa ja tuotantonsa sijaitsee Roomassa.