Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Clizia Seinä-Kattovalaisin 53 cm, Oranssi

Clizia Seinä-Kattovalaisin 53 cm, Oranssi

304.00 €
Valaise tilasi SLAMPin Clizia-seinä-/kattovalaisimen valloittavalla kauneudella. Tässä ainutlaatuisessa valaisimessa yhdistyvät vaivattomasti taiteellisuus ja toiminnallisuus, mikä luo upean keskipisteen, joka kohottaa mitä tahansa huonetta.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

Clizia Seinä-Kattovalaisin 53 cm

304.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Clizia-valaisin on valmistettu huolella yksityiskohtiin, ja sen hieno muotoilu on saanut inspiraationsa luonnosta. Sen veistoksellinen muoto muistuttaa pilveä, joka vangitsee aamuauringon ensimmäiset vaihtuvat säteet, tai puun latvaa, joka suodattaa valon ja varjojen leikkiä. Valaisimen suunnittelun ytimessä on monipuolisuus. Sen kaksoistoiminnallisuus seinä- tai kattovalaisimena tarjoaa joustavuutta valaisimen sijoittelussa, joten voit mukauttaa sen haluamaasi tilaan. Asennetaanpa valaisin sitten seinälle tai kattoon, se muuttaa minkä tahansa huoneen vaivattomasti kiehtovaksi keidaksena. SLAMP, joka on tunnettu avantgardistisesta suunnittelustaan ja korkeatasoisesta käsityötaidostaan, takaa korkeimman laadun kaikilla osa-alueilla. Valaisin on taidokkaasti käsityönä valmistettu Italiassa, mikä kuvastaa tuotemerkin sitoutumista poikkeuksellisten, visuaalisesti näyttävien ja kestävien valaisimien valmistamiseen.

Suunnittelija: Adriano Rachele.

Hyvä tietää Clizia seinä-kattovalaisimesta


- Valmistettu Italiassa.
- Tunnistettava, uniikki muotoilu.
- Kevyt ylellisyys.
- Pölytön, antistaattinen käsittely.
- Suunnittelija: Adriano Rachele.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.
- Ilman liimaa tai ruuveja.
- UV- ja lämmönkestävä.
- Lisätietoja lataamalla PDF.

Miten hoidan uutta seinä-kattovalaisintani?
- Patentoidun LED Magnetic -järjestelmän ansiosta valaisin voidaan irrottaa yhdellä napsautuksella, vaikka valaisin olisi jo asennettu, jolloin se voidaan pestä suihkussa.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
SLAMP on Roberto Zilianin vuonna 1994 perustama italialainen valaistusmerkki. He yhdistävät uraauurtavaa teknologiaa ja taiteellista muotoilua luodakseen ainutlaatuisia ja innoittavia valaisimia. Yhtiö on voittanut kansainvälisiä palkintoja sekä muotoilijoiden ja muotoilusta innostuneiden sydämiä ympäri maailman. Heidän päätoimistonsa ja tuotantonsa sijaitsee Roomassa.