Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Collage 450 Riippuvalaisin, 100W E27, Valkoinen
-18%

Collage 450 Riippuvalaisin, 100W E27, Valkoinen

876.00 €1 065.00 €
Varastossa

Collage 450 Riippuvalaisin, 100W E27, Valkoinen

876.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Collage 600 kattovalaisin Louis Poulsen. Muotoilijana Louise Campbell. Tämä kaunis, tunnelmallinen valaisin tuo vaihtelevuutta ja luo uusia elämyksiä kolmen laserleikatun akryylikerroksen läpi. Esille työntyvät kuviot varjostimissa antaa valaisimelle loppumattoman määrän kuvioyhdistelmiä. Uusia elämyksiä tulee luotua kun varjo ja valo herätetään henkiin. Riippuvalaisin luo pääasiassa alaspäin suunnattua valoa. Varjostimien kuviot työntyvät esille toisiinsa yhdistyen vähentääkseen epämiellyttävää häikäisyä hehkulampusta. Tämä kaunokainen sopii erinomaisesti ruokapöydän ylle, olohuoneeseen tai miksei vaikka tunnelmanluojaksi loungetilaan.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 1065 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Louis Poulsen saa käytännön ja muotoilun täydentämään toisiaan. Yksinkertaisuus yhdistettynä optimaaliseen valotekniikkaan on jo muutaman vuosikymmenen aikana saanut aikaan tuotesarjan, joka sopii kaikille arkkitehtuurisille tyyleille ja kulttuureille. Louis Poulsenin lamppu on loistava sijoitus. Sen laatu kestää vuosia.