Uutuudet
Valaistus
Colombo 761 Seinävalaisin, Musta

Colombo 761 Seinävalaisin, Musta

1 130.00 €
Colombo seinävalaisin Oluce-tuotemerkiltä modernille kodille täydellisesti sopivalla modernilla, ajattomalla muotoilulla alumiinista ja metallista.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Colombo 761 Seinävalaisin

1 130.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Colombo seinävalaisin Oluce-tuotemerkiltä modernille kodille täydellisesti sopivalla modernilla, ajattomalla muotoilulla alumiinista ja metallista. Valitse useista väreistä. Tuotteen korkea laatu takaa, että sitä voi käyttää vuosikausia.

Italiassa valmistettu. Suunnittelija: Joe Colombo. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1970.

Hyvä tietää Colombo 761 seinävalaisimesta


- Valmistettu alumiinista ja metallista.
- Osa Colombo -mallistoa.
- CE-sertifikaatti.
- 300 Wattia
- 230 V.
- Kelvin: 2700 K
- Himmennin myydään erikseen.
- Seinävalaisin on saatavilla eri värissä.
- Italiassa valmistettu.
- Syvyys: 280 mm.
- Korkeus: 450 mm.
- Halkaisija: 140 mm.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Giuseppe Ostuni perusti Oluce-tuotemerkin vuonna 1945 ja tänä päivänä Oluce on Italian vanhin design-valaisimien valmistaja. Oluce on ollut 50-luvun alusta alkaen edelläkävijä valaisimien suunnittelussa ja on tehnyt yhteistyötä useiden legendaaristen suunnittelijoiden, mm. Tito Agnolin, Castiglion-veljesten, Joe Colombon, Vico Magistretin ja Christophe Pilletin kanssa. Nykyään brändi yhdistää menneen, nykyisen ja tulevan muotoilun innovatiivisella tavalla toimimalla yhdessä nuorten suunnittelijoiden ja yllättävien materiaalien kanssa.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null