Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Diamond Lattiavalaisin, 72 cm

Diamond Lattiavalaisin, 72 cm

242.00 €
SLAMPin Diamond-lattiavalaisin on veistoksellinen mestariteos, joka ilmentää dynaamista ja modernia estetiikkaa, joka on saanut vaikutteita Brancusin ikonisista teoksista.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

Diamond Lattiavalaisin

242.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Geometrisen muotoilunsa ansiosta valo korostaa kauniisti valaisimen eri puolia ja kulmia luoden kiehtovan valaistuksen vuorovaikutuksen.

Diamond-valaisinta on saatavana kolmessa ulottuvuudessa, joista kukin on räätälöity tiettyihin tiloihin, yöpöydistä olohuoneisiin, ja se tarjoaa myös mahdollisuuden luoda upeita koti-installaatioita, kun ne ryhmitellään. Diamond-lattiavalaisin on valon taiteellisuutta korostava valaisin, joka tuo tyylikkyyttä ja kiehtovuutta mihin tahansa tilaan.

Valmistettu Italiassa. Suunnittelija: Paolucci & Statera.

Hyvä tietää Diamond lattiavalaisimesta


- Valmistettu Italiassa.
- Tunnistettava, uniikki muotoilu.
- Kevyt ylellisyys.
- Pölytön, antistaattinen käsittely.
- Suunnittelija: Paolucci & Statera.
- Ilman liimaa tai ruuveja.
- UV- ja lämmönkestävä.
- Lisätietoja lataamalla PDF.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
SLAMP on Roberto Zilianin vuonna 1994 perustama italialainen valaistusmerkki. He yhdistävät uraauurtavaa teknologiaa ja taiteellista muotoilua luodakseen ainutlaatuisia ja innoittavia valaisimia. Yhtiö on voittanut kansainvälisiä palkintoja sekä muotoilijoiden ja muotoilusta innostuneiden sydämiä ympäri maailman. Heidän päätoimistonsa ja tuotantonsa sijaitsee Roomassa.