Uutuudet
Valaistus
Gatto Piccolo Pöytävalaisin
-16%
Flos - logotype - Rum21.fiFlos - logotype - Rum21.fi

Gatto Piccolo Pöytävalaisin

413.00 €490.00 €
Gatto pöytävalaisin Flos-tuotemerkiltä hyvin tunnetulla muotoilulla luonnonmukaisilla muodoilla ja diffuusilla valolla luomaan pehmeän, kodikkaan ilmapiirin.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 1-2 viikkoa

Gatto Pöytävalaisin

413.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Osta nyt, saat 60 päivää korotonta maksuaikaa
Hintatakuu aina
Palautusoikeus voimassa 31.1.2024 asti
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Gatto pöytävalaisin Flos-tuotemerkiltä hyvin tunnetulla muotoilulla luonnonmukaisilla muodoilla ja diffuusilla valolla luomaan pehmeän, kodikkaan ilmapiirin. Siinä on sisäpuolinen sommitelma jauhemaalatusta teräksestä ja ulkopinta uniikista cocoon-hartsista läpinäkyvällä huolittelulla. Elektroninen himmennin johdossa mahdollistamaan valon kirkkauden säätelemisen. Pakkohankinta designista kiinnostuneille.

Suunnittelija: Achille & Pier Giacomo Castiglioni.

Hyvä tietää Gatto pöytävalaisimesta


- Gatto on arvostettu sen boheemista muotoilusta
- Gatto on arvostettu myös sen käsityötaidosta.
- Diffuusi valo.
- Valmistettu cocoon-hartsista ja teräsrunko.
- Himmennin johdolla.
- Pöytävalaisin on saatavilla eri koossa.
- Osa Gatto -mallistoa.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 343 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Legendaarisen Flosin tarina alkaa jo vuodesta 1962 jolloin Dino Gavina ja Cesare Cassina perustivat yrityken visionaan tarjota innovatiivisia ja kauniita valaisimia. Flosin suunnittelijakirjoon kuuluu useita kansainvälisesti tunnettua ja rakastettuja muotoilijoita ja suunnittelijoita kuten mm. Ronan & Erwan Bouroullec, Philippe Starck, ja Jasper Morrison. Flosin valaisimet ovat tunnettuja erityisesti pitkäikäisyydestään, ja esimerkiksi Italialaisten Achille ja Piergiacomo Castiglionin Flosille suunnitelemat klassikkolamput Arco ja Splügen Brau ovat ajattoman muotoilunsa ja teknisen nerokkuutensa ansiosta edelleen, kymmenien vuosien jälkeenkin tuotannossa. Flosin valaisimet ovat klassikoita jotka eivät ikinä mene pois muodista.
Valaistus Huonekalut Joulu Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null