Uutuudet
Valaistus
Ghost Kattokruunu, 156 cm
101 copenhagen101 copenhagen

Ghost Kattokruunu, 156 cm

1 349.00 €
Ghost on 101 Copenhagenin kattokruunu, jossa on ainutlaatuinen muotoilu, jossa on säteilevä valkoinen akryyliputki ja pronssiset metalliaksentit.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Ghost Kattokruunu

1 349.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Rikastuta asuintilaasi 101 Copenhagen Ghost -kruunulla, joka on muuntuva teos, joka rikkoo kattokruunun stereotyypin. Minimalistisen taiteen innoittamana säteilevät valkoiset akryyliputket muodostavat lumoavan valosinfonian, joka luo upottavan, maagisen kokemuksen. Kristian Sofus Hansenin ja Tommy Hyldahlin suunnittelema alkuperäinen 2022-suunnittelu, tämä kattokruunu määrittelee hienostuneisuuden. Mieleenpainuvien kuvioidensa ansiosta se tarjoaa dynaamisia näkökulmia ja muotoja, jotka pitävät katsojat mukana jatkuvasti muuttuvassa ulkoasussaan. Se on valmistettu kestävästä metallista ja tyylikkäästä pronssisesta viimeistelystä, ja siinä on sisäisesti asennettu LED-valo, joka lupaa vaikuttavan 25 000 tunnin ihanan lämpimän valaistuksen. Hienovaraisesti monimutkaisesta muotoilustaan huolimatta kattokruunu säilyttää kutsuvan viehätyksensä, mikä lisää viihtyisää tunnelmaa ympäristöön.

Suunnittelija: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2022.

Hyvä tietää Ghost kattokruunusta


- Ghost ovat arvostettuja niiden kauniisti laskeutuvien muotojen ansiosta
- Suunnittelija: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.
- Valmistettu metallista ja akryylista.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
101 Copenhagen on tanskalainen tuotemerkki, perustettu 2017 vahvalla visiolla luoda kauniita lisävarusteita aidolla käsityöllä, laadulla ja ajattomalla designilla. Intohimona puu- ja laaturakenne yhteistyössä käsityöhön josta heijastuu omistautuminen korkealaatuisiin materiaaleihin, joita 101 Copenhagen ylpeästi esittelee ensimmäisessä must-have kokoelmassaan yksityiskohtia ja ajattomia klassikoita.