Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Grand Ulkona Käytettävä Nelipaikkainen Sohva Avoin Pää Käännettävä, Charchoal Chiné
3D

Grand Ulkona Käytettävä Nelipaikkainen Sohva Avoin Pää Käännettävä, Charchoal Chiné

3 649.00 €
Grand on Decotiquen 4-paikkainen ulkosohva, joka tekee terassistasi taatusti kaikkien vieraidesi kadehtiman. Sen tyylikäs muotoilu ja käännettävä osio tekevät siitä täydellisesti sopivan mihin tahansa kotiin ja terassille.
Varastossa

Grand Ulkona Käytettävä Nelipaikkainen Sohva Avoin Pää Käännettävä

3 649.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Runko on valmistettu tukevasta alumiinista, ja verhoilu on valmistettu korkealaatuisesta Sunbrellasta, jonka vaahtomuovitäyte kestää vettä ja UV-säteilyä, mikä takaa, että sohva säilyttää kauniin värinsä ja muotonsa vuosia. Yksi Grand-ulkosohvan suurista eduista on käännettävä osa. Tämän ominaisuuden avulla voit säätää sohvan tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Voit vaihtaa osion puolelta toiselle terassisi pohjapiirroksen mukaan, mikä antaa sinulle joustavuutta luoda itsellesi sopivan istumajärjestyksen. Grand-sohva on täydellinen niille, jotka rakastavat vieraiden viihdyttämistä. Sen tilavan istuinkapasiteetin ansiosta voit järjestää mukavasti pienen seurueen, olipa kyseessä sitten syntymäpäiväjuhla, illallinen ystävien kanssa tai vain rento hengailu.

Hyvä tietää Grand nelipaikkaisesta sohvasta


- Irrotettava verhoilu, jossa on vetoketjut, mikä varmistaa, että istuvuus on oikea ilman, että se on "löysä istuvuus".
- Kevyt alumiinirakenne, jonka ansiosta sitä on helppo siirtää tai pakata pois milloin tahansa.
- Ei orgaanista materiaalia, mikä takaa pitkäikäisyyden ulkoympäristössä.
- Nopeasti kuivuva vaahtomuovi mahdollistaa kosteuden tehokkaan siirtymisen huonekalujen läpi ja tekee niistä nopeasti käyttökelpoisia sateen jälkeen.
- Sopii yksityiskäyttöön.



Sunbrella Natté kangas:


- Helppo ylläpitää.
- Veden- ja tahrankestävä.
- Homeenkestävä.
- UV- ja lämpösuoja.

Miten hoidan uutta nelipaikkaista sohvaani?
- Säilytä huonekalut talvella viileässä ja hyvin ilmastoidussa tilassa.
- Lisätietoja lataamalla PDF.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Ruotsalainen Decotique on vuonna 2014 perustettu design-yritys, jonka intohimona ja visiona on luoda puhdaslinjaisia, kauniita ja korkealaatuisia tuotteita. Decotiquen ylelliset tuotteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, ja jokainen niiden yksityiskohta on tarkoin harkittu ja työstetty. Decotiquen valikoiman voidaan kuvailla olevan pehmeä, "New Nordic" tyyliä ja maanläheisiä värejä innovatiivisesti yhdistelevä kokoelma korkealaatuisia tuotteita.