Uutuudet
Valaistus
Gregg Media Pöytävalaisin

Gregg Media Pöytävalaisin

458.00 €
Gregg pöytävalaisin Foscarini-tuotemerkiltä luonnon inspiroimalla muotoilulla käsinpuhalletusta lasista luonnonmukaisilla muodoilla ja diffuusilla, tunnelmallisella valolla.
Varastossa

Gregg Pöytävalaisin

458.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Gregg pöytävalaisin Foscarini-tuotemerkiltä luonnon inspiroimalla muotoilulla käsinpuhalletusta lasista luonnonmukaisilla muodoilla ja diffuusilla, tunnelmallisella valolla. Tämä tuote on kaunis sellaisenaan ja lisäksi se on helposti yhdistettävissä muihin sisustuselementteihin.

Suunnittelija: Ludovica & Roberto Palomba.

Hyvä tietää Gregg pöytävalaisimesta


- Gregg on arvostettu sen epäsymmetrisestä muodosta
- Gregg on arvostettu myös sen diffuusista valosta.
- Osa Gregg -mallistoa.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.
- Pöytävalaisin on saatavilla eri koossa.
- Inspiraationa on suuri kivi.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Foscarini on valaisinyritys, joka suunnittelee tyypillisiä italialaisia lamppuja. Foscarinin tuntomerkkeinä on tutkimus ja innovatiivisuus, keskittyminen laatuun ja tuotekeskeinen kulttuuri, joka on tuloksena hyvästä muotoilusta. Yhtiöllä on yli 2500 heidän kauniita lamppujaan myyvää jälleenmyyjää yli 50 maassa.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null