Uutuudet
Valaistus
Hoop Lattiavalaisin, Messinki
101 copenhagen101 copenhagen

Hoop Lattiavalaisin, Messinki

599.00 €
Hoop on 101 Copenhagenin lattiavalaisin, jossa on hienostunut muotoilu, ajaton tyylikkyys ja käytännöllinen himmennystoiminto.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Hoop Lattiavalaisin

599.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

101 Copenhagenin Hoop-lattiavalaisin tuo esiin skandinaavisen muotoilun eleganssia. Tunnettujen suunnittelijoiden Nicolaj Nøddesbon ja Tommy Hyldahlin luoma ajaton kappale on valaissut koteja vuodesta 2017 lähtien. Sen ainutlaatuinen luonnosmainen siluetti, jonka kruunaa pyöreä lamppu, antaa kutsuvan hehkun, joka kykenee lämmittämään tilojesi pimeimmätkin nurkat. Hoopin viehätys ei kuitenkaan ole pelkästään esteettistä - sen himmennettävä toiminto korostaa 101 Copenhagenin sitoutumista käytännöllisyyteen. Sen kyky sulautua saumattomasti mihin tahansa sisustukseen hienovaraisesti harjattujen metallivärien ansiosta tekee siitä monipuolisen kodin lisävarusteen. Olipa kyseessä sitten maalaismainen mökki, klassinen asunto tai urbaani loft, Hoop on hienostuneisuuden majakka.

Suunnittelija: Nicolaj Nøddesbo & Tommy Hyldahl. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2017.

Hyvä tietää Hoop lattiavalaisimesta


- Hoop on arvostettu myös sen himmentävän toiminnon ansiosta.
- Suunnittelija: Nicolaj Nøddesbo & Tommy Hyldahl.
- Valmistettu metallista ja opaalilasista.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
101 Copenhagen on tanskalainen tuotemerkki, perustettu 2017 vahvalla visiolla luoda kauniita lisävarusteita aidolla käsityöllä, laadulla ja ajattomalla designilla. Intohimona puu- ja laaturakenne yhteistyössä käsityöhön josta heijastuu omistautuminen korkealaatuisiin materiaaleihin, joita 101 Copenhagen ylpeästi esittelee ensimmäisessä must-have kokoelmassaan yksityiskohtia ja ajattomia klassikoita.