Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

IC Lights S1 Riippuvalaisin, Messinki
-25%
Flos - logotype - Rum21.fiFlos - logotype - Rum21.fi

IC Lights S1 Riippuvalaisin, Messinki

386.00 €515.00 €
IC Lights S1 on Flosin riipusvalaisin, jonka tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti lisäämään runollisen kosketuksen mihin tahansa huoneeseen.
Varastossa

IC Lights S1 Riippuvalaisin

386.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Astu maailmaan, jossa tyylikkyys ja tasapaino luovat lumoavan tunnelman IC Lights -riippuvalaisimella. Visionääri Michael Anastassiadesin arvostetulle italialaiselle Flos-merkille suunnittelema valaisin on enemmän kuin pelkkä valaistus - se on taidokkaan elämäntavan ilmentymä. IC-riippuvalaisimessa on kiehtova puhalletusta lasista valmistettu pallo, joka näyttää leijuvan, ja se on ripustettu siroon varteen. Herkkä tasapaino muistuttaa ajatonta tanssia, jossa valo ja materiaali kohtaavat täydellisessä harmoniassa.

Suunnittelija: Michael Anastassiades.

Hyvä tietää IC Lights S1 riippuvalaisimesta


- IC Lights S1 on arvostettu sen kelluvan tuntuman ansiosta
- IC Lights S1 on arvostettu myös sen runollisen, visionäärisen muotoilun ansiosta.
- Osa IC Lights -mallistoa.
- Vaihtoehtoina useita variantteja.
- Valmistettu Italiassa.
- Suunnittelija: Michael Anastassiades.
- Valonlähde ostetaan erikseen.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 437 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Legendaarisen Flosin tarina alkaa jo vuodesta 1962 jolloin Dino Gavina ja Cesare Cassina perustivat yrityken visionaan tarjota innovatiivisia ja kauniita valaisimia. Flosin suunnittelijakirjoon kuuluu useita kansainvälisesti tunnettua ja rakastettuja muotoilijoita ja suunnittelijoita kuten mm. Ronan & Erwan Bouroullec, Philippe Starck, ja Jasper Morrison. Flosin valaisimet ovat tunnettuja erityisesti pitkäikäisyydestään, ja esimerkiksi Italialaisten Achille ja Piergiacomo Castiglionin Flosille suunnitelemat klassikkolamput Arco ja Splügen Brau ovat ajattoman muotoilunsa ja teknisen nerokkuutensa ansiosta edelleen, kymmenien vuosien jälkeenkin tuotannossa. Flosin valaisimet ovat klassikoita jotka eivät ikinä mene pois muodista.