Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

IC Lights T1 Pöytävalaisin Matala, Krominvärinen
-15%
Flos - logotype - Rum21.fiFlos - logotype - Rum21.fi

IC Lights T1 Pöytävalaisin Matala, Krominvärinen

459.00 €540.00 €
IC Lights T1 low on Flosin pöytävalaisin, jonka elegantti muotoilu sopii täydellisesti lisäämään runollisen kosketuksen mihin tahansa huoneeseen.
Varastossa

IC Lights T1 Pöytävalaisin Matala

459.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Astu maailmaan, jossa tyylikkyys ja tasapaino luovat lumoavan tunnelman IC Lights -pöytävalaisimen avulla. Visionääri Michael Anastassiadesin arvostetulle italialaiselle Flos-merkille suunnittelema valaisin on enemmän kuin pelkkä valaistus - se on taidokkaan elämäntavan ilmentymä. IC-pöytävalaisimessa on kiehtova puhalletusta lasista valmistettu pallo, joka lepää maagisesti varren päällä. Herkkä tasapaino muistuttaa ajatonta tanssia, jossa valo ja materiaali kohtaavat täydellisessä harmoniassa.

Suunnittelija: Michael Anastassiades.

Hyvä tietää IC Lights T1 pöytävalaisimesta


- IC Lights T1 on arvostettu sen kelluvan tuntuman ansiosta
- Virtajohdon himmennin.
- IC Lights T1 on arvostettu myös sen runollisen, visionäärisen muotoilun ansiosta.
- Vaihtoehtoina useita variantteja.
- Valmistettu Italiassa.
- Suunnittelija: Michael Anastassiades.
- Osa IC Lights -mallistoa.
- Valonlähde ostetaan erikseen.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 459 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Legendaarisen Flosin tarina alkaa jo vuodesta 1962 jolloin Dino Gavina ja Cesare Cassina perustivat yrityken visionaan tarjota innovatiivisia ja kauniita valaisimia. Flosin suunnittelijakirjoon kuuluu useita kansainvälisesti tunnettua ja rakastettuja muotoilijoita ja suunnittelijoita kuten mm. Ronan & Erwan Bouroullec, Philippe Starck, ja Jasper Morrison. Flosin valaisimet ovat tunnettuja erityisesti pitkäikäisyydestään, ja esimerkiksi Italialaisten Achille ja Piergiacomo Castiglionin Flosille suunnitelemat klassikkolamput Arco ja Splügen Brau ovat ajattoman muotoilunsa ja teknisen nerokkuutensa ansiosta edelleen, kymmenien vuosien jälkeenkin tuotannossa. Flosin valaisimet ovat klassikoita jotka eivät ikinä mene pois muodista.