Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

In Vitro Unplugged Pöytävalaisin, Forest green
-30%
Flos - logotype - Rum21.fiFlos - logotype - Rum21.fi

In Vitro Unplugged Pöytävalaisin, Forest green

770.00 €1 100.00 €
A++
Pöytävalaisin Flos-tuotemerkiltä.
Varastossa

In Vitro Unplugged Pöytävalaisin

770.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

In Vitro Unplugged pöytävalaisin Flos-tuotemerkiltä modernilla muotoilulla pitkähköllä muodolla alumiinista ja puutarhan kodikkaan tunnelman luomiseen täydellisesti sopivalla silmukalla ylhäällä. Valaisimessa on sisäänrakennettu LED-valonlähde Edge Lightning -teknologialla antamaan miellyttävän valon ja optinen kosketussensori lampunpitimessä valon 4-vaiheista säätämistä varten. Siinä on ladattava paristo USB-C-kaapelilla ja laturi vaihdettavissa (EUR, UK, USA) pistokkeilla. CE -merkitty.

Suunnittelija: Philippe Starck.

Hyvä tietää In Vitro Unplugged pöytävalaisimesta
- Kannettava muotoilu.
- Pitkähkö muoto.
- Se valmistetaan alumiinista ja lasista.
- Kahva ylhäällä.
- Neljä kirkkausta.
- Ladattava paristo.
- Edge Lightning -teknologia.
- Paloaika: 6 tuntia.
- Built-In Led
- Leveys: 132 mm.
- Korkeus: 394 mm.
- IP-luokka: IP 65.
- 2.5 Wattia
- Energialuokka A++.
- Paino: 1 kg.

Miten hoidan uutta pöytävalaisintani?
- Varo, ettet vahingoita jauhemaalausta asennuksen ja huollon yhteydessä. Jauhemaalauksen vahingoittuminen ja vesi voivat johtaa korroosioon. Myös kemikaalit voivat lisätä korroosion riskiä.



Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 770 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Legendaarisen Flosin tarina alkaa jo vuodesta 1962 jolloin Dino Gavina ja Cesare Cassina perustivat yrityken visionaan tarjota innovatiivisia ja kauniita valaisimia. Flosin suunnittelijakirjoon kuuluu useita kansainvälisesti tunnettua ja rakastettuja muotoilijoita ja suunnittelijoita kuten mm. Ronan & Erwan Bouroullec, Philippe Starck, ja Jasper Morrison. Flosin valaisimet ovat tunnettuja erityisesti pitkäikäisyydestään, ja esimerkiksi Italialaisten Achille ja Piergiacomo Castiglionin Flosille suunnitelemat klassikkolamput Arco ja Splügen Brau ovat ajattoman muotoilunsa ja teknisen nerokkuutensa ansiosta edelleen, kymmenien vuosien jälkeenkin tuotannossa. Flosin valaisimet ovat klassikoita jotka eivät ikinä mene pois muodista.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null