Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Valaistusikonit jotka loistavat kirkkain

Ikoni kuvataan "edustavaksi symboliksi katsottavaksi henkilöksi tai esineeksi" tai "arvokkuuden ansaitsevaksi". Se tuo mieleen ajattomia asioita, jotka luonnehtivat heidän aluettaan ja joita ei voida kopioida. Ikoninen valaistus tarkoittaa juuri sitä; Valonlähde, joka on niin erottuva ja arvostettu, että se nähdään nyt itsessään valaistuksen symbolina. Valonlähde, joka saa kaikki kopiot haalistumaan.

Ei ole mikään salaisuus, että koti tarvitsee hyvän ja hyvin harkitun valaistuksen tullakseen omaksi. Valo luo tunteen ja voi nostaa kokonaisen huoneen. Valaisin voi luoda tyylikkyyttä ja yksinoikeutta jopa yksinkertaisimpien sisustuksien joukossa. Nykyään on olemassa useita klassisia valaisimia, jotka näyttävät elävän sukupolvien ajan ja joilla on ajaton ilme. Kutsumme sitä ikoniseksi valaistukseksi.

"Nykyään on olemassa useita klassisia valaisimia, jotka näyttävät elävän sukupolvien ajan ja joilla on ajaton ilme. Kutsumme sitä ikoniseksi valaistukseksi."

Iconic Lights no 1: AJ Lattiavalaisin

Louis Poulsenilta tulee yksi näistä ajattomista valaisimista. AJ-lattiavalaisin, jonka on suunnitellut ja nimetty Arne Jacobsen, joka suunnitteli sen vuonna 1960 Kööpenhaminan silloiselle SAS Royal-hotellille (nyt: Radisson Blu Royal Hotel) osana hotellin uutta muotoilukonseptia. Terävät linjat antavat tyylikkäälle lattiavalaisimelle vaikuttavan ilmeen, mikä osaltaan vaikuttaa siihen, että ohuesta muotoilustaan ​​huolimatta se vie tilaa ja kiinnittää huomiota huoneeseen.

Iconic Lights no 2: Vertigo Petite Friture

Vertigo Petite Frituresta on Constance Guissetin suunnittelema ilmeinen ikoni valaistuksen maailmassa. Se on selkeä katseenvangitsija, joka kevyellä lasikuiturakenteellaan antaa sujuvan vaikutelman ja joka ottaa vallan ilman anteeksipyyntöä. Esteettisellä tunnelmallaan se on saanut aikaan suuren suosion maailmanlaajuisesti, ja sitä arvostetaan sekä pienissä että suurissa kodeissa.

Iconic Lights no 3: Multi-Lite GUBI

Seuraava ikonimme tulee Gubilta. Multi-Lite on hyvin erottuva sarja, jota on saatavana sekä kattoihin että lattiaan sekä pöytiin. Suunnittelu nähtiin ensimmäisen kerran piirustuksissa vuonna 1972 Louis Weisdorfilla. Mahdollisuus säätää tämän valaisimen varjostimia manuaalisesti, valoa voidaan ohjata haluamallasi tavalla. Se tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyylikästä, modernia muotoilua ja ainutlaatuista leikkisyyttä.

Iconic Lights no 4: Sarfatti 2097 Flos

Tietysti ei voi puhua ikonisesta valaistuksesta mainitsematta Flosin Sarfatti 2097. Gino Sarfatin suunnittelema vaikuttava kattokruunu, joka vangitsee katsetta ja antaa jokaiselle huoneelle missä sitä ripustetaan melkein kuninkaallisen tunteen. Flos on tuotemerkki, joka tunnetaan laajalti suunnittelustaan, ja itse tuotemerkistä on melkein tullut valaistuksen ikoni.

Iconic Lights no 5: Gatto

Yksi heidän toisista suurista ikoneistaan ​​on käsintehty Gatto-pöytävalaisin, jossa suunnittelusta vastaavat Achille ja Pier Castiglioni. Jos Sarfattin vuosi 2097 luonnehditaan ylelliseksi, Gatto voi olla päinvastainen. Pehmeän muotoinen valaisin, joka on luotu valkoisesta kookonimuovista. Se on tyylikäs ja helppo sijoittaa ja antaa rauhallisen tunnelman.

Inspiraatio

SisältöLöydä lisää valaistuskuvakkeita