Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Inspiraatio Lastenhuone

Sisusta lastenhuone mielikuvituksella, yhdessä lasten kanssa

Aloita sisustaminen miettimällä mistä lapsesi tykkää, teeman luominen helpottaa ja tekee sisustamisesta hauskempaa. Voit luoda huoneeseen vaikkapa viidakkoteeman tai hae inspiraatiota väreistä tai suosikki tv-ohjelmasta. Huoneen tulisi olla iloinen ja rauhallinen samaan aikaan, sinulla on hyvät mahdollisuudet onnistua, kun varustat huoneen hyvillä säilytysjärjestelmillä sotkun välttämiseksi ja sisustuksella, joka innoittaa leikkimään. Aloita sisustaminen!

Huonekaluja pienille

Huonekalujen valinta lapsen korkeudelle on A ja O lastenhuoneessa. Lapsen tulee pystyä istumaan helposti tuolille maalaamaan, lukemaan omaan pieneen nojatuoliinsa tai keräämään leluja laatikoista ja kaapeista. Ihania istuinhuonekaluja löydät muun muassa Kids Conceptilta. Pienet tuolit ja pieni pöytä ovat täydellisiä pienelle taiteilijalle, tai vaateripustin lapsen koossa helpottaa niin vanhempaa kuin lasta valitsemaan vaatteet päivän retkille.

Hyvää yötä aarteeni...

Pienet lapset voivat hyvin nukkua pinnasängyssä, se suojaa lasta putoamiselta tai estää omat retket keskellä yötä. Hieman suuremmat lapset voivat hyvin nukkua loftsängyssä tai kerrosängyssä. Ne ovat täydellisiä majan rakentamiseen tai vaikkapa pienen yökyläilijän majoittamiseen.

Järjestys

Säilytys, säilytys, säilytys. Sitä ei voi korostaa liikaa! Siivoaminen ei ole lasten mielipuuhaa, mutta siitä tulee helpompaa ja hauskempaa säilytysratkaisuilla, jotka sopivat niin pienille kuin isoille. Lipasto tai vaatekaappi Oliver Furniturelta vaatteille sekä koreja ja laatikoita leluille. String Pocket löytyy ihanissa eri sävyissä, ja se on sopii täydellisesti lastenhuoneen seinälle.

Hauskoja yksityiskohtia

Lastenhuoneessa löytyy tilaa hulluille ja hauskoille yksityiskohdille, jotka eivät ehkä sovi olohuoneen sisustukseen - kettu keinumiseen, tai pitkä käärme lattialle kierimään tai tiipii-teltta, johon voi piilotua. Ripusta seinille koristeita, kuten Roomfriends pehmoeläimiä Brigbyltä, mattalakattuja By On palloja tai loistavia palloja Globen Lightningilta.

Tikku-ukkoja ja taideteoksia

Pienet kädet piirtävät mahtavia taideteoksia, joilla voi täyttää seinät. Osta kehykset piirustuksille niin niistä tulee oikeita tauluja, valitse sama väri ja materiaali saadaksesi yhtenäisen ulkonäön sekavasta taiteesta huolimatta. Sekoita piirustuksia kauniisiin postereihin Sebralta tai Mini Empirelta. Kunskapstavlan tekee julisteita, jotka ovat niin söpöjä kuin tärkeitä.

"Luo lastenhuoneeseen tauluseinä taiteelle"

Pörröistä ja pehmeää

Lakanat ihanilla kuovioilla ja raikkailla väreillä kutsuvat pienen yöpöllön unille, päiväsaikaan voit pedata sängystä viihtyisän paikan lukea tai tehdä läksyjä tyynyjen ja vilttien avulla. Sebralta löytyy kauniita kuvioita, kun taas Beach House ja Lexington tarjoaa hieman klassisempia lakanasettejä valkoisena ja harmaana. Älä unohda mattoja lattioilta, mukavaa (ja hauskaa) pienille jaloille sekä mielikuvituksen avulla matosta voi tulla kesäniitty, jossa voi pitää piknikin.

Viihtyisä valaistus

Viihtyisä valaistus on itsestään selvä valinta mitä tulee lastenhuoneen valaistukseen, esim. Irislights valonauhat ovat oiva tapa lisätä viihtyisää valoa huoneeseen. Toinen tärkeä yksityiskohta on yölamppu - pikku kaveri pimeää pelkäävälle, joka tekee yöstä vähemmän pelottavan. Aseta myös lukuvalo sängyn viereen, lamppu kirjoituspöydälle sekä kattolamppu, joka levittää runsaasti valoa! Riisilamput ovat erittäin suosittuja kattolamppuja! Kun valaistus on paikallaan niin olemme valmiina ottamaan käyttöön kodin tärkeimmän huoneen - lastenhuoneen!

Inspiraatio

SisältöTutki tuoteryhmiämme