Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Pythagoras PLAY

Pythagoras PLAY antaa kaikille mahdollisuuden olla designer. Mazen suosittu Pythagoras säilytysjärjestelmä on kasvanut yhdellä värittömällä hyllyllä antaen kaikille mahdollisuuden luoda persoonallisen hyllyn. Vain mielikuvitus asettaa rajat.

Pythagoras, jonka Gustav Rosén on muotoillut, on hyllyjärjestelmä joka näyttää ensisilmäyksellä hyvin yksinkertaiselta. Totuus on, että Pythagoras on niin leikkisä kuin nerokkaasti suunniteltu, kuten Mazen muutkin tuotteet. Gustav on sekä insinööri että muotoilija ja hän on mies, joka muotoilee yhtä paljon niin muodon kuin toiminnon vuoksi. Nimi Pythagoras paljastaa mistä hylly on saanut inspiraationsa, riittää, että katsot kauniita konsoleita, jotka suorilla linjoillaan muodostavat suorakulmaisen kolmion - sellaisen jota käytetään Pythagoraan lauseessa, joka yksi matemaatikkojen tunnetuimmista laskulausekkeista.

Do It Yourshelf

Pythagoras PLAY on yksi versio Pythagoraseksta, joka avaa mahdollisuuden luovuudelle ja mielikuvitukselle. PLAY eroaa muista Pythagoras-sarjan hyllyistä siten, että hylly on tehty käsittelemättömästä männystä ja hyllyn ajatuksena on, että asiakas itse saa tehdä hyllystä oman näköisen. Käsittelemätön puu on syksyn 2019 suuri trendi ja hyllyn pitäminen sellaisenaan kuin se on ei ehkä ole ihan täysin väärin vaan pikemminkin oikein? Sillä Pythagoras PLAY:ssä ei ole mitään oikeaa tai väärää ratkaisua, sillä siitä jokainen saa päättää aivan itse ja oikeita ratkaisuja on yhtä paljon kuin ihmisiä on maailmassa. Tee hyllystä niin leikkisä ja persoonallinen kuin vain haluat tai pidä se täysin käsittelemättömänä. Täältä löydät inspiraatiota ja tietoa Mazen tuotteista. Paketissa tulevat hyllyt ovat helppo sahata ja hyllylevyissä on valmiiksi reikä takapuolella, jotta konsolit ovat helppo kiinnittää. Paketti sisältää neljä konsolia ja kaksi hyllylevyä, jossa metalli on kierrätettyä ja puu tulee kestävän viljelyn metsistä. Konsoleita löytyy eri väreissä.

Lue lisää artikkeleita täältä

SisältöLisää Mazesta