Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Maze InteriorMaze Interior
Ruotsalainen Maze Interior tarjoaa älykkäitä, leikkisiä ja toimivia sisustusratkaisuita moderniin kotiin ja työtilaan. Maze valmistaa tuotteensa yhdessä parhaiden suunnittelijoiden kanssa, käyttäen ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotta kuluttajat voivat nauttia Mazen upeista tuotteista hyvällä omallatunnolla. Mazen kaikki tuotteet valmistetaan Ruotsissa.
MazeVarastossa
-31%
Pythagoras Hylly XS, Valkoinen/Matt Brass
41.00 €59.00 €
Näytä 266
Beige
Musta
Messinki
Ruskea
Vihreä
Harmaa
Tammi
Roosa
Liila
Punainen
Valkoinen
Keltainen

SisältöMaze Interior - Multifunktionaalista ja tyylikästä sisustusta

Maze Interior on ruotsalainen designyritys joka on perustettu vuonna 2003. Maze Interior valmistaa monikäyttöisiä, tyylikkäitä ja innovatiivisiä sisustustuotteita. Kaikki Mazen tuotteet valmistetaan Ruotsissa, käyttäen parhaita, ympäristöystävällisiä materiaaleja. Kaikki tuotteet suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä pohjoismaiden parhaiden suunnittelijoiden kanssa. Mazen visio on tuottaa kestäviä huonekaluja ja sisustustuotteita jotka kestävät pitkään.

Maze Interior tekee yhteistyötä nimekkäiden suunnittelijoiden kuten esimerkiksi Gustav Rosénin, Malin Lundmarkin & Louis Hederströin kanssa-. Gustav Rosén on suunnittelija Mazen suositun Pythagoras hyllysarjan takana, joka on saatavana useassa eri värissä ja mallissa. Yhdessä suunnittelijoidensa kanssa Maze Interior on aloittanut uuden aikakauden ruotsalaisessa design-historiassa . Mazen suosituimpia sarjoja ovat mm. Bill, Minnie May, F-shelf ja Hat Rack.