Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Pythagoras Kannatin, 2 kpl, Messinki

Pythagoras Kannatin, 2 kpl, Messinki

55.00 €
Pythagoras kannattimet ovat yhteensopivat Gustav Rosénin suunnitteleman, ja Mazen valmistaman Pythagoras hyllyjärjestelmän kanssa.
Varastossa

Pythagoras Kannatin, 2 kpl

55.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Pythagoras kannattimet ovat yhteensopivat Gustav Rosénin suunnitteleman, ja Mazen valmistaman Pythagoras hyllyjärjestelmän kanssa. Halutessasi voit yhdistellä eri hyllyjä ja hyllyn kannattimia, luoden persoonallisen, ja itsesi näköisen kokonaisuuden. Puthagoras seinäkannattimet on valmistettu kierrätetystä puuterilakatusta metallista, ja ne voidaan kiinnittää hyllyyn neljällä eri tavalla.

Tuotteen mukana toimitetaan kaksi kiinnikettä, joiden avulla hylly kiinnitetään pidikkeisiin. Tuote toimitetaan kahden kappaaleen paketissa. Huomaathan että hylly, ja kannattimet myydään erikseen.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Ruotsalainen Maze Interior tarjoaa älykkäitä, leikkisiä ja toimivia sisustusratkaisuita moderniin kotiin ja työtilaan. Maze valmistaa tuotteensa yhdessä parhaiden suunnittelijoiden kanssa, käyttäen ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotta kuluttajat voivat nauttia Mazen upeista tuotteista hyvällä omallatunnolla. Mazen kaikki tuotteet valmistetaan Ruotsissa.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null