Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Pythagoras Hyllysetti, Musta

Pythagoras Hyllysetti, Musta

94.00 €
Mazen Pythagoras hylly on helposti personalisoitavissa, sopii erinomaisesti pieneen tilaan, ja sinun on mahdollista kiinnittää se seinään juuri itse haluamallasi tavalla.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 2-3 viikkoa

Pythagoras Hyllysetti

94.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Pythagoras hyllysetti merkiltä Maze. Pythagoraan avulla saat hurmaavaan hyllysetin, joka sopii kaikkiin huoneisiin. Yhdistä hyllylevyt kolmionmuotoisiin kannattimiin persoonallisen ja ainutlaatuisen tyylin luomiseksi. Tähän hyllysettiin olemme koonneet suosituimmat osat, jotka ovat normaalisti ostettavissa erikseen, mutta ovat nyt hankittavissa yhdellä klikkauksella kotiisi.

Kun asetat hyllyä seinälle on tärkeää, että käytät oikeita varusteita. Eri seinämateriaalit vaativat erilaisia kiinnikkeitä. Jos et ole varma millaiset ruuvit sopivat juuri sinun seinällesi, suosittelemme ottamaan yhteyttä lähimpään rakennusliikkeeseen. Mukana tulee kaksi kiinnikettä hyllyille, jotka asennetaan porattuun reikään ennen ruuvausta, jotta hyllykannattimet pysyvät seinällä. Voit jälkikäteen yhdistellä hyllylevyjä ja kannattimia uniikin hyllysysteemin luomiseksi.

Setti sisältää:
1x Pythagoras hyllytaso, valkoinen
1x Pythagoras hyllykonsoli 2-pakkaus, valkoinen

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Ruotsalainen Maze Interior tarjoaa älykkäitä, leikkisiä ja toimivia sisustusratkaisuita moderniin kotiin ja työtilaan. Maze valmistaa tuotteensa yhdessä parhaiden suunnittelijoiden kanssa, käyttäen ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotta kuluttajat voivat nauttia Mazen upeista tuotteista hyvällä omallatunnolla. Mazen kaikki tuotteet valmistetaan Ruotsissa.