Uutuudet
Huonekalut

Jack Outdoor Lounge-Tuoli Luonnollinen / Tiikki, 1-paikkainen

1 724.00 €
Ethnicraft-merkin Jack Outdoor -sohva lämpimiin kesäiltoihin täydellisellä ylellisellä, elegantilla muotoilulla.
Varastossa

Jack Outdoor Sohva Luonnollinen / Tiikki

1 724.00 €

Nopeat toimitukset
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Ethnicraft-merkin Jack Outdoor -sohva lämpimiin kesäiltoihin täydellisellä ylellisellä, elegantilla muotoilulla. Siinä on tyylikäs, täysi kehys tiikistä ja pehmeät, nopeasti kuivuvat tyynyt vaahtomuovista optimaalista mukavuutta varten. Säänkestävä verhoilu polypropyleenista liukuesteisellä kankaalla alla.

Yhdistä sohva ja muut huonekalut mallistosta eksklusiivisen yleistunnelman luomiseen. Yhdistä sohva ja muut huonekalut mallistosta eksklusiivisen yleistunnelman luomiseen. Suunnittelija: Jacques Deneef.

Hyvä tietää Jack Outdoor sohvasta


- Suunnittelija: Jacques Deneef.
- Tämä sohva kuuluu Ethnicraft-brändin Jack-mallistoon.
- Martindale: 100000.
- Saatavilla eri väreissä.
- On saatavilla useissa kooissa.
- Valmistettu massiivipuusta.
- Huolellinen käsityö takaa mukavuuden ja kestävyyden.
- Kokeile yhdessä: sohva ja muut ulkohuonekalut merkiltä Ethnicraft.
- UV-kestävä, allergiaystävällinen, kierrätettävä kangas.
- Lisätietoja lataamalla PDF.

Miten hoidan uutta sohvaani?
- Helppo pitää puhtaana ja raikkaana.Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Ethnicraft on perhe, joka tuo yhteen suunnittelijoita ja valmistajia luodakseen kauniita huonekaluja ja koristeita, jotka kestävät vuosia. Ethnicraftin päämateriaalina on aina ollut puu, sillä se antaa huonekaluille aidon ja oikean tunteen. Ethnicraftin toimintatavat ajatuksineen ja ideoineen pitävät huolen siitä, että jokaisen huonekalun tunteellinen arvo säilyy. Ethnicraft ei valmista vain huonekaluja, jotka täyttävät toiminnon, vaan kaikki huonekalut tekevät ainutlaatuisen, tunteita herättävän vaikutuksen. Ethnicraft pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutustaan kierrättämällä puuta ja aktiivisesti valvomalla koko tuotantoprosessia.
Huonekalut Valaistus Sisustus Tarjoilu Matot Tekstiilit Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide Outdoor Season null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null