Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Jack Outdoor Sohvapöytä 65x120 cm, Mustalakattu Tiikki

Jack Outdoor Sohvapöytä 65x120 cm, Mustalakattu Tiikki

799.00 €
Jack Outdoor sohvapöytä Ethnicraft-tuotemerkiltä elegantilla, hienostuneella muotoilukielellä pehmeästi pyöristetyillä muodoilla. Patiolle tai terassille täydellinen sohvapöytä elegantilla, hienostuneella muotoilukielellä pehmeästi pyöristetyillä ...
Varastossa

Jack Outdoor Sohvapöytä

799.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Jack Outdoor sohvapöytä Ethnicraft-tuotemerkiltä elegantilla, hienostuneella muotoilukielellä pehmeästi pyöristetyillä muodoilla. Valmistettu korkealaatuisesta tiikistä silkinpehmeällä huolittelulla ja siinä on vankka, täysi rakenne fokuksella toiminnallisuudessa ja mukavuudessa.

Yhdistä sohvapöytä ja muut huonekalut mallistosta eksklusiivisen yleistunnelman luomiseen.

Hyvä tietää sohvapöydästä


- Vaihtoehtoina useita koot.
- Vaihtoehtoina useita huolittelut.
- Tämä sohvapöytä kuuluu Ethnicraft-brändin Jack-mallistoon.
- Kokeile yhdessä: sohvapöytä ja muut ulkohuonekalut merkiltä Ethnicraft.
- Lisätietoja lataamalla PDF.
- Ethnicraft-merkin Jack Outdoor -sohvapöytä elegantilla, hienostuneella muotoilukielellä pehmeästi pyöristetyillä muodoilla.
- Valmistettu korkealaatuisesta tiikistä silkinpehmeällä huolittelulla, se on täydellinen patiolle tai terassille ja siinä on vankka, täysi rakenne fokuksella toiminnallisuudessa ja mukavuudessa.

Miten hoidan uutta sohvapöytääni?
- Puhdista kostealla liinalla.
- Käytä mietoa, luonnollista pesuainetta.



Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Ethnicraft on perhe, joka tuo yhteen suunnittelijoita ja valmistajia luodakseen kauniita huonekaluja ja koristeita, jotka kestävät vuosia. Ethnicraftin päämateriaalina on aina ollut puu, sillä se antaa huonekaluille aidon ja oikean tunteen. Ethnicraftin toimintatavat ajatuksineen ja ideoineen pitävät huolen siitä, että jokaisen huonekalun tunteellinen arvo säilyy. Ethnicraft ei valmista vain huonekaluja, jotka täyttävät toiminnon, vaan kaikki huonekalut tekevät ainutlaatuisen, tunteita herättävän vaikutuksen. Ethnicraft pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutustaan kierrättämällä puuta ja aktiivisesti valvomalla koko tuotantoprosessia.