Uutuudet
Valaistus
-35%

Kaiser Idell 6631-T Luxus Pöytävalaisin, Messinki / Matt Black

491.00 €761.00 €
Kaiser Idell 6631-T Luxus on Fritz Hansenin arvostetun tuotemerkin upea pöytävalaisin.
Varastossa

Kaiser Idell 6631-T Luxus Pöytävalaisin

491.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Nopeat toimitukset
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Lisää kodin tyylikkyyttä Fritz Hansenin Kaiser Idell 6631-T Luxury -pöytävalaisimella. Tämä valaisin ei ole vain taideteos itsessään modernin ja geometrisen muotoilunsa ansiosta, vaan se tarjoaa myös erinomaisen valaistuksen työtilaasi tai lukunurkkaasi. Tunnustetun suunnittelijan Christian Dellin suunnittelema valaisin tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyyliä ja toimivuutta. Sen huolellisesti valitut materiaalit ja korkea laatu tekevät siitä ylellisen esineen mihin tahansa huoneeseen.

Suunnittelija: Christian Dell. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1936.

Hyvä tietää Kaiser Idell 6631-T Luxus pöytävalaisimesta


- Säädettävä varsi.
- Kaiser Idell 6631-T Luxus on arvostettu sen ikonisen muotoilun ansiosta
- Osa Kaiser Idell -mallistoa.
- Suunnittelija: Christian Dell.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 487 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Yritteliäs kalusteseppä Fritz Hansen perusti nimeään kantavan tuotemerkin Kööpenhaminassa vuonna 1872. Poikansa Christianin kanssa Hansen loi menestyksekkään kalustetehtaan ja valoi perustukset yhtiölle, josta tuli Tanskan suosituimpia kalustemerkkejä. Fritz Hansen on muovannut Skandinavian muotoiluhistoriaa monien ikonisten muotoilijoiden kanssa, kuten Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J Wegner ja Verner Panton, ja kuuluu nykyään huonekalu- ja valaisinmuotoilun arvostetuimpiin tuotemerkkeihin.
Valaistus Huonekalut Ulkokalusteet Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Joulu Uutuudet Tarjous null Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null