Uutuudet
Valaistus
Kaiser Idell 6718-W Seinävalaisin, Valkoinen
-14%

Kaiser Idell 6718-W Seinävalaisin, Valkoinen

561.00 €650.00 €
Kaiser Idell 6718-W seinävalaisin Fritz Hansen-tuotemerkiltä elegantilla muotoilulla teräksestä modernilla tuntumalla ja geometrisillä muodoilla.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

Kaiser Idell 6718-W Seinävalaisin

561.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Kaiser Idell 6718-W seinävalaisin Fritz Hansen-tuotemerkiltä elegantilla muotoilulla teräksestä modernilla tuntumalla ja geometrisillä muodoilla. Siinä on pidennettävä, säädettävä varsi ohjaamaan valon suuntaa. Täydellinen yksityiskohta, joka tuo paljon iloa arkeesi.

Suunnittelija: Christian Dell.

Hyvä tietää Kaiser Idell 6718-W seinävalaisimesta


- Elegantti muotoilu modernilla tuntumalla.
- Geometriset muodot.
- Pidennettävä, säädettävä varsi.
- Saatavilla eri väreissä.
- Suunnittelija: Christian Dell.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 561 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Yritteliäs kalusteseppä Fritz Hansen perusti nimeään kantavan tuotemerkin Kööpenhaminassa vuonna 1872. Poikansa Christianin kanssa Hansen loi menestyksekkään kalustetehtaan ja valoi perustukset yhtiölle, josta tuli Tanskan suosituimpia kalustemerkkejä. Fritz Hansen on muovannut Skandinavian muotoiluhistoriaa monien ikonisten muotoilijoiden kanssa, kuten Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J Wegner ja Verner Panton, ja kuuluu nykyään huonekalu- ja valaisinmuotoilun arvostetuimpiin tuotemerkkeihin.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null