Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Cyber Week 2023

Kyberviikko saapui osoitteeseen Rum21.fi! Tällä viikolla on viimeinen tilaisuutesi nauttia jopa 70 % alennuksesta tuhansista tuotteista muun muassa merkeiltä &Tradition, Decotique ja FLOS. Cyber Week -tarjouksemme ovat voimassa 3.12. asti, eli tartu tilaisuuteen tehdä vuoden muotoilulöytö ennen kuin viikko päättyy.
ValaistusHuonekalutTekstiilit & matotJouluTarjoiluSisustusFLOSDecotique&TraditionHAY
Näytä 0

Black Friday alkaa marraskuun lopussa, ja koko viikon ajan, Black Week, meillä on tarjouksia monista valaistus-, sisustus- ja huonekalutuotteista. Käytä tilaisuutta ostaa joululahjoja itsellesi, ystävillesi ja perheellesi erittäin edulliseen hintaan jo marraskuun lopussa osoitteessa Rum21.fi.

Black Friday 2023

Black Friday on shoppailujuhlapäivä, joka tulee alun perin Yhdysvalloista ja merkitsee alkua jouluostoksille, jotka alkavat siellä kiitospäivän jälkeen. Ruotsissa Black Friday tuli suosittu ostospäivä 2010-luvun alussa, kun yhä useampi myymälä alkoi kiinnittää huomiota päivään. Nykyään monissa verkkokaupoissa ja fyysisissä myymälöissä on erityisen hyviä tarjouksia koko viikon ja Black Fridayn viikonloppuna. Jopa maanantai Black Weekin jälkeen, Cyber ​​Monday, tarjoaa upeita tarjouksia, joita et halua missata.