Inspiraatio
Etsi
SuosikitSuosikit
Huonekalut

Nopeat toimitukset

Yli 13 000 tuotetta varastossa

Hintatakuu aina

Shop/Kampanjat/Black Week 2020 - Huonekalut

Black Friday 2020 - Huonekalut

Black Week Deals! Koko Black Week ja Black Friday, meillä on upeita tarjouksia huonekaluista ylellisiltä tuotemerkeiltä.
Näytä 0
Sulje valikko
Näytä 0 / 0

SisältöBlack Friday Huonekalut

Shoppaile sohva Black Friday 2020-päivänä

Koristele koko olohuone Rum21-huonekaluilla. Käytä tilaisuutta sijoittaa uuteen sohvaan Black Week 2020 -viikon aikana, tämän vuoden parhaat tarjoukset sekä kahden- että kolmipaikkaisiin sohviin. Yhdistä nojatuolin ja uuden sohvapöydän kanssa tyylin täydentämiseksi. Onko se nahkasohva, samettisohva vai Howard-sohva? Löydät kaikki vaihtoehdot osoitteesta Rum21.fi:ssä ja toimitamme suoraan ovelle, jotta vältät raskaat kuljetukset.

Black Friday 2020 - Vuoden parhaat huonekalutarjoukset

Älä missaa kaikkia Black Week-tarjouksia - tilaa uutiskirjeemme! Siellä on tietoa siitä, mitä upeita huonekalutarjouksia ilmestyy viikon aikana. Etsitpä sitten verhoiltuja tuoleja, tikkutuoleja tai ehkä baarituoleja, upeita tarjouksia on sinulle Black Friday-viikkona. Jos etsit pyöreää ruokapöytää tai ehkä isoa pöytää, jonka ääreen mahtuu koko perhe, olet löytänyt oikeaan paikkaan. Rum21:ltä voit ostaa tunnettujen suunnittelijoiden ja tuotemerkkien ruokakalusteita verkosta.