Uutuudet
Valaistus
Lower East Kenkähylly, Valkoinen / Konjakinruskea

Lower East Kenkähylly, Valkoinen / Konjakinruskea

595.00 €
Lower East on joustava ja käytännöllinen kenkäteline niille, joiden kotona on vähän tilaa. Hylly koostuu neljästä fiksusti sijoitetusta hyllystä, joihin mahtuu useimmat tavarat, ja ylätaso toimii myös istuimena, ja siinä on mukava nahkainen istui...
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 3-4 viikkoa

Lower East Kenkähylly

595.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Lower East on joustava ja käytännöllinen kenkäteline niille, joiden kotona on vähän tilaa. Hylly koostuu neljästä fiksusti sijoitetusta hyllystä, joihin mahtuu useimmat tavarat, ja ylätaso toimii myös istuimena, ja siinä on mukava nahkainen istuintyyny.

Runko on valmistettu jauhemaalatusta metallista, josta 15-20 % on kierrätettyä, ja käytetty nahka on lihateollisuuden sivutuotetta, joten tämä kenkäteline on ympäristöystävällinen valinta. Tuotanto tapahtuu Smålannin sydämessä. Suunnittelija: Lotta De Visscher.

Hyvä tietää Lower East kenkähyllystä


- On saatavilla useissa väreissä.
- Istuintyyny nahkasta sisältyy mukaan.
- Valmistettu Ruotsissa.
- Suunnittelija: Lotta De Visscher.
- Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2022.
- 3-4 hylly.
- Käytetään istuintyynyn kanssa tai ilman.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Ruotsalainen Maze Interior tarjoaa älykkäitä, leikkisiä ja toimivia sisustusratkaisuita moderniin kotiin ja työtilaan. Maze valmistaa tuotteensa yhdessä parhaiden suunnittelijoiden kanssa, käyttäen ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotta kuluttajat voivat nauttia Mazen upeista tuotteista hyvällä omallatunnolla. Mazen kaikki tuotteet valmistetaan Ruotsissa.