Uutuudet
Huonekalut

Nopeat toimitukset

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

-28%

Kay Bojesen Apinan Valmistujaislakki, Sininen

13.00 €18.00 €
Varastossa

Kay Bojesen Apinan Valmistujaislakki, Sininen

13.00 €

Nopeat toimitukset
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmaiset postikulut yli 79 (ei huonekalut)

Tuotetiedot

Kay Bojesen valmistujaislakki apinalle, Kay Bojesen. Tämä suloinen pyökistä valmistettu lakki on käsinmaalattu. Lakki sopii täydellisesti Kay Bojesenin pikkuapinalle ja on hauska antaa lahjaksi vasta valmistuneelle muistoksi. Tanskalaissuunniteltu apina muuttuu entistä ainutlaatuisemmaksi kun laitat sen päähän tämän ihastuttavan valmistujaislakin.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 13 euroa

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  131931
 • Toimittajan tuotenumero
  39230
 • Tuotemerkki
  Kay Bojesen
 • Rahtiluokka
  Tavallinen
 • Väri
  Punainen
 • Halkaisija
  3.5 cm
Tuotemerkistä
Kay Bojsen on suunnittelija puuhahmojen takana. Niin isommat kuin pienemmätkin rakastavat hänen suunnittelemiaan eläväisiä puuhahmoja. Kay Bojesen syntyi vuonna 1886 Kööpenhaminassa ja työskenteli aluksi hopeaseppänä klassikko merkille Georg Jensenille. Uusi aikakausi alkoi hänen elämässään vuonna 1919 kun hän meni naimisiin ja hänen poikansa Otto syntyi. Tästä vuodesta alkaen hänen mielikuvituksensa ja innostuksensa puuhahmoihin syntyi. Tänä päivänä Kay Bojsen puuhahmot tunnetaan design-klassikkona.
Huonekalut Valaistus Sisustus Tarjoilu Matot Tekstiilit Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide Outdoor Season null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null