Uutuudet
Valaistus
new works logonew works logo

Kizu Pöytävalaisin Kannettava, Kunis Breccia

238.00 €
Kizu on New Worksin pöytävalaisin, joka on tyylikäs ja moderni lisä kotiisi.
Varastossa

Kizu Pöytävalaisin Kannettava

238.00 €

Kizu Limited Edition

Tämä harvinainen ja eksklusiivinen versio suositusta Kizu-valaisimesta syntyi tuloksena RoyalDesignin, Rum21:n, AndLightin ja New Worksin jännittävästä yhteistyöstä. Valaisimen jalka on veistetty lumoavasta Kunis Breccia -marmorista, joka tuo sille ylittämättömän eksklusiivisuuden henkäyksen. Tätä ainutlaatuista luomusta on valmistettu vain 600 kappaletta, ja joka valaisinta koristaa yksilöllinen sarjanumero.

Nopeat toimitukset
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

New Worksin Kizu-pöytävalaisin on mestari yhdistämään veistoksellisen muotoilun ja käytännöllisyyden. Tämä tyylikäs valaisin ei ole mikään tavallinen pöytävalaisin, vaan taideteos, joka rikastuttaa mitä tahansa huonetta, johon se sijoitetaan. Valaisimen soikea marmorijalusta lisää ylellisyyden tunnetta, kun taas puolipallon muotoinen akryylivarjo levittää tasaista ja miellyttävää valoa. Valaisimen päässä olevan kätevän himmentimen avulla voit säätää kirkkautta mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan. Kizu-pöytävalaisimessa on kolme erilaista valaistustasoa, jotka luovat oikean tunnelman eri tilaisuuksiin. Pitkän akkukeston ansiosta sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että valosi katkeaa. Arvostetun muotoilijan Lars Tornøen suunnittelema Kizu-pöytävalaisin sopii täydellisesti niille, jotka etsivät tyylikästä ja käytännöllistä valaistusratkaisua. Halusitpa sitten lukulampun makuuhuoneeseesi tai koristeellisen valaistuksen olohuoneeseesi, Kizu-pöytävalaisin on loistava valinta, joka tekee vaikutuksen kotiisi.

Suunnittelija: Lars Tornøe.

Hyvä tietää Kizu pöytävalaisimesta


- Veistoksellinen, kannettava muotoilu.
- Rohkeat muodot.
- Soikea, ylellinen lampunkanta.
- Puolipallon muotoinen lampunvarjostin.
- Kolmivaiheinen himmennin.
- Sisäänrakennettu LED.
- USB-C-kaapelit sisältyvät mukaan.
- Lithium-ion -akku.
- Suunnittelija: Lars Tornøe.
- Adapteri ei sisälly pakkaukseen.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
New Works on tanskalainen muotoilutoimisto, joka tarjoaa yhdistelmän vanhaa ja uutta, vaaleaa ja tummaa, taidetta ja muotoilua. He ponnistavat Skandinavian pitkästä käsityöperinteestä ja haastavat nykypäivän modernin muotokielen. New Works tekee yhteistyötä kansainvälistä mainetta niittäneiden muotoilijoiden kanssa, ja yhdessä he tunnustavat rakkauttaan aistikkaalle ja uskaliaalle.
Valaistus Huonekalut Ulkokalusteet Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Joulu Uutuudet Tarjous null Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null