Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

La Lollo Applique Seinävalaisin, Kulta

La Lollo Applique Seinävalaisin, Kulta

260.00 €
SLAMP esittelee hienon La Lollo Applique -seinävalaisimen, joka on ajaton kunnianosoitus 50-luvun eloisalle hengelle.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 2-3 viikkoa

La Lollo Applique Seinävalaisin

260.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

SLAMPin ainutlaatuisilla ja yksinoikeudella valmistetuilla teknopolymeereillä valmistettu La Lollo Applique säteilee lasin kaltaista valovoimaa, mutta on samalla särkymätön, mikä takaa sekä kestävyyden että hienostuneen estetiikan. Seinävalaisimessa on kaksi valonlähdettä, jotka ovat saatavilla sekä viileänä että lämpimänä versiona, joten voit räätälöidä valaistuksen tunnelman mieltymystesi mukaan valitsemalla sopivan polttimon.

Yksi La Lollo Applique -valaisin on riittävän suuri luomaan kiehtovan valaistuksen, valaiseepa se sitten kodikasta kotiympäristöä tai korostaakseen suurempien vieraanvaraisuushankkeiden loistoa. Mutta kun nämä seinävalaisimet moninkertaistetaan, ne muuttavat minkä tahansa huoneen lumoavan säteilyn keitaaksi.

Valmistettu Italiassa. Suunnittelija: Lorenza Bozzoli.

Hyvä tietää La Lollo Applique seinävalaisimesta


- Valmistettu Italiassa.
- Tunnistettava, uniikki muotoilu.
- Kevyt ylellisyys.
- Pölytön, antistaattinen käsittely.
- Suunnittelija: Lorenza Bozzoli.
- Ilman liimaa tai ruuveja.
- UV- ja lämmönkestävä.
- Lisätietoja lataamalla PDF.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
SLAMP on Roberto Zilianin vuonna 1994 perustama italialainen valaistusmerkki. He yhdistävät uraauurtavaa teknologiaa ja taiteellista muotoilua luodakseen ainutlaatuisia ja innoittavia valaisimia. Yhtiö on voittanut kansainvälisiä palkintoja sekä muotoilijoiden ja muotoilusta innostuneiden sydämiä ympäri maailman. Heidän päätoimistonsa ja tuotantonsa sijaitsee Roomassa.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null