Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

La Lollo Lattiavalaisin, Kulta

La Lollo Lattiavalaisin, Kulta

818.00 €
SLAMPin upea La Lollo -lattiavalaisin on upea kunnianosoitus 1950-luvun lumoavalle aikakaudelle.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

La Lollo Lattiavalaisin

818.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Lahjakkaan Lorenza Bozzolin suunnittelema valaisin kuuluu arvostettuun La Lollo -mallistoon, joka valloittaa sydämet ajattomalla kauneudellaan ja huomattavalla käsityötaidollaan.

Lattiavalaisimessa on uurrettu lasiefekti, joka on taitavasti saatu aikaan käyttämällä SLAMPin teknopolymeerejä Lentiflex® ja Cristalflex®. Nämä hienot materiaalit on kylmätyöstetty ja huolellisesti käsin muotoiltu, ja tuloksena on patsasmainen ja tyylikäs valaisin, joka huokuu sekä monipuolisuutta että loistokkuutta. Jokainen käyrä ja ääriviiva on huolellisesti muotoiltu, jotta saadaan aikaan silmiä hivelevä mestariteos.

Steelflex®-renkaat, joita koristavat pystysuorat koristeelliset kaiverrukset, tuovat tähän poikkeukselliseen valaisimeen ripauksen dynaamista tyylikkyyttä. Nämä renkaat tuovat valaisimeen liikettä ja ryhtiä ja lisäävät sen esteettistä vetovoimaa. Kolmella valonlähteellä varustetun La Lollo -lattiavalaisimen värilämpötilaa voi säätää oman maun mukaan, ja valon voimakkuutta voi säätää vaivattomasti kiillotetusta teräksestä valmistettuun jalustaan liitetyllä lattian himmentimellä.

Valmistettu Italiassa. Suunnittelija: Lorenza Bozzoli.

Hyvä tietää La Lollo lattiavalaisimesta


- Valmistettu Italiassa.
- Tunnistettava, uniikki muotoilu.
- Kevyt ylellisyys.
- Pölytön, antistaattinen käsittely.
- Suunnittelija: Lorenza Bozzoli.
- Ilman liimaa tai ruuveja.
- UV- ja lämmönkestävä.
- Lisätietoja lataamalla PDF.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
SLAMP on Roberto Zilianin vuonna 1994 perustama italialainen valaistusmerkki. He yhdistävät uraauurtavaa teknologiaa ja taiteellista muotoilua luodakseen ainutlaatuisia ja innoittavia valaisimia. Yhtiö on voittanut kansainvälisiä palkintoja sekä muotoilijoiden ja muotoilusta innostuneiden sydämiä ympäri maailman. Heidän päätoimistonsa ja tuotantonsa sijaitsee Roomassa.