Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

La Lampe Gras N°317 Pöytävalaisin, Musta / Chrome

La Lampe Gras N°317 Pöytävalaisin, Musta / Chrome

535.00 €
Pöytävalaisin DCWéditions-tuotemerkiltä. Pöytävalaisimessa on teollinen muotoilu teräksestä pitkällä, taitetulla varrella ja säädettävällä pituudella.
Varastossa

Lampe Gras N°317 Pöytävalaisin

535.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Lampe Gras N°317 pöytävalaisin DCWéditions-tuotemerkiltä teollisella muotoilulla teräksestä pitkällä, taitetulla varrella ja säädettävällä pituudella. Valaisin on helposti säädettävissä sopimaan sekä suuriin että pieniin tiloihin. Valonlähde ei sisälly pakkaukseen. Valitse useista väreistä.

Suunnittelija: Bernard-Albin Gras.

Hyvä tietää Lampe Gras N°317 pöytävalaisimesta


- Teollinen muotoilu.
- Pitkä, taitettu varsi.
- Säädettävä pituus.
- Valmistettu teräksestä.
- Osa Lampe Gras by DCWéditions -mallistoa.
- E14
- Korkeus: 650 mm.
- Pituus: 360-720 mm.
- IP-luokka: IP 20.
- Paino: 7,2 kg.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
DCWéditions -tuotemerkin perustivat vuonna 2008 Philippe Cazer ja Frédéric Winkler. Brändin taustalla oli halu koota saman katon alle sekä menneistä ajoista tutut että nykyajan trendejä edustavat ikoniset esineet, joille olisi ominaista sama muotoiluperiaate: rehellinen yksinkertaisuus, joka kestää sukupolvien ajan. Siitä lähtien DCWéditions on lisännyt valikoimaansa lukuisien suunnittelijoiden teoksia, joista löytyy mm. Bernard-Albin Grasin, Bernard Schottlanderin, Bertrand Balasin, Dominique Perraultin, Gaëlle Lauriot-Prévostin ja Jacques Binyn ikonisia luomuksia.