Asiakaspalvelu
Ostoskori
(0)
(0)
Suosikit
product
variable_117575Le Grand Air Sohva 3-istuttava Puuvilla, Valkoinenhttps://www.rum21.fi/le-grand-air-sohva-3-istuttava-puuvilla?selectedPartNo=118783https://az666937.vo.msecnd.net/67/1a81dfb0-d9b4-4263-bed4-5b145bd84580OutOfStock1564EUR/huonekalut/huonekalut/sohvat/huonekalut/sohvat/3-istuttavatDecotiqueTyylikäs Decotiquen valmistama 3-istuttava Le Grand Air sohva. Korkealaatuisen sohvan valmistuksessa on otettu huomioon optimaalinen istuinmukavuus, ja se täyttää korkeimmatkin sohvalle asetetut standardit. <br /><br />Sohva on valmistettu kestämään aikaa, ja sen ajaton muotoilu ja mukavuus mahdollistaa sen käyttämisen vuosia, tai jopa vuosikausia.<br /><br />Kaikkiin Le Grand Air sohviin, kuten myös Loveseat sohvaan on saatavana irroitettavat päälliset, jotka myydään erikseen. Grand Air on yksi aikansa myydyimmistä sohvista, ja se huomioon ottaen joka sesonkiin sohvalle valmistetaan uudet päälliset. Sohvanpäällinen voidaan pestä 30-asteessa.1564

Pöytä- ja riippuvalaisimet - jopa 20% alennus yli 900 valaisimesta >>

Shop/Huonekalut/ Sohvat/ 3-istuttavat sohvat
1 / 7

Le Grand Air Sohva 3-istuttava Puuvilla, Valkoinen

1 564 €
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa
30 päivän palautusoikeus
Nopeat toimitukset

Tuotetiedot

Tyylikäs Decotiquen valmistama 3-istuttava Le Grand Air sohva. Korkealaatuisen sohvan valmistuksessa on otettu huomioon optimaalinen istuinmukavuus, ja se täyttää korkeimmatkin sohvalle asetetut standardit. 

Sohva on valmistettu kestämään aikaa, ja sen ajaton muotoilu ja mukavuus mahdollistaa sen käyttämisen vuosia, tai jopa vuosikausia.

Kaikkiin Le Grand Air sohviin, kuten myös Loveseat sohvaan on saatavana irroitettavat päälliset, jotka myydään erikseen. Grand Air on yksi aikansa myydyimmistä sohvista, ja se huomioon ottaen joka sesonkiin sohvalle valmistetaan uudet päälliset. Sohvanpäällinen voidaan pestä 30-asteessa.

Ominaisuudet

Suosittelemme

Tässä muutama tuote joista uskomme juuri sinun pitävän!

Asiakaspalvelu

AsiakaspalveluOstoehdotToimituksetPalautusoikeusReklamaatioTietoa hintatakuustaYksityisyydensuoja
© 2020 Rum21.fi