Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Lipstick Feu Rouge Juliste
-70%

Lovisa Burfitt

Lipstick Feu Rouge Juliste

29.00 €98.00 €
Varastossa

Lipstick Feu Rouge Juliste

29.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Lipstick Feu Rouge juliste kuluu ekslusiiviseen Lovisa Burfitt illustraatiomallistoon, jonka hän on suunnitellut vain Room21:ille. Tunnetun kansainvälisen taiteilijan kuusi uutta julistetta hehkuu eksentristä naisellisuutta ja bohemian chic-tyyliä. Mallisto koostuu nokisesta silmämeikistä, vaarallisen punaisista huulista, suurista hatuista ja Lovisan tuntomerkistä - kauniit posliininvalkoiset sääret kiedottuna hameeseen.

Alakulmaan on painettu Lovisan aito nimikirjoitus, mikä nostaa kuvaa vielä korkeammalle. Julisteen kanssa toimitetaan sertifikaatti kuvalla, informaatiolla, numerolla ja Lovisa Burfitt:in aidolla allekirjoituksella. Juliste toimitetaan ilman kehystä.

Kuvat ovat painettu Hahnemühlen kuparipainopaperille. Paperin erikoisiin ominaisuuksiin kuuluu kestävyys ja pitkäkuituisuus, sitä käytetään muun muuassa hiilipiirrustuksiin, painojäljennöksiin ja muihin hienostuneihin painotöihin.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 29 euroa

Ominaisuudet

 • Tuotenumero
  137420
 • Toimittajan tuotenumero
  124342
 • Tuotemerkki
  Lovisa Burfitt
 • Suunnittelija
  Lovisa Burfitt
 • Rahtiluokka
  Medium
 • Väri
  Mix
 • Korkeus
  70 cm
 • Leveys
  50 cm
Tuotemerkistä
Lovisa Burfitt asuu ja työskentelee Provencessa, Etelä-Ranskassa, asuttuaan sitä ennen 10 vuotta Pariisissa. Hän on työskenteli kuvittajana valmistuttuaan Beckmans School of Fashionista Tukholmassa v. 1997 ja vuonna 2001 hänet kutsuttiin vierailevaksi oppilaaksi Royal College of Art -opistoon Tukholmaan. Hänen välittömästi tunnistettavissa oleva tyylinsä on inspiroinut kokonaista kuvittajien sukupolvea ja hänen asiakaskuntaansa kuuluu mm. Sephora, Guerlain, Rörstrand, Selfridges, H & M:n lippulaivaliikkeitä ympäri maailmaa, Harrods, Prét-à-porter Paris, Procter & Gamble, Franck et Fils Paris, Liberty Department -liike Lontoossa, Nordstrom USA, Absolut Vodka, The Hotel Bryssels ja Le Ciel Bleu Tokiossa. Hän on kuvittanut myös Voguen, ELLEN, Grazian ja Sunday Timesin numeroita.