Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Mantis BS2 Mini Seinävalaisin
-20%

Mantis BS2 Mini Seinävalaisin

438.00 €547.00 €
Seinävalaisin DCWéditions-tuotemerkiltä. Seinävalaisimessa on uniikki muotoilu pyöristetyllä, epätasaisella lampunvarjostimella ja kaikkiin huoneisiin, joihin haluat suoraa valoa täydellisesti sopivalla siistillä varrella.
Varastossa

Mantis BS2 Mini Seinävalaisin

438.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Mantis BS2 Mini seinävalaisin DCWéditions-tuotemerkiltä uniikilla muotoilulla pyöristetyllä, epätasaisella lampunvarjostimella ja kaikkiin huoneisiin, joihin haluat suoraa valoa täydellisesti sopivalla siistillä varrella. Valaisinta voi kohdistaa sekä pystysuoraan että sivuttain. CE -merkitty.

Suunnittelija: Bernard Schottlander.

Hyvä tietää Mantis BS2 Mini seinävalaisimesta


- Uniikki muotoilu.
- Valmistettu alumiinista ja teräksestä.
- Luonnonmukaiset muodot.
- Osa Mantis by DCWéditions -mallistoa.
- Built-In Led
- 3.5 Wattia
- Syvyys: 715 mm.
- Leveys: 272 mm.
- Johdon pituus: 2000 mm.
- Seinävalaisin sopii hyvin olohuoneeseen.
- 10/12 V.
- IP-luokka: IP 20.
- Paino: 1.1 kg.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 455.01 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
DCWéditions -tuotemerkin perustivat vuonna 2008 Philippe Cazer ja Frédéric Winkler. Brändin taustalla oli halu koota saman katon alle sekä menneistä ajoista tutut että nykyajan trendejä edustavat ikoniset esineet, joille olisi ominaista sama muotoiluperiaate: rehellinen yksinkertaisuus, joka kestää sukupolvien ajan. Siitä lähtien DCWéditions on lisännyt valikoimaansa lukuisien suunnittelijoiden teoksia, joista löytyy mm. Bernard-Albin Grasin, Bernard Schottlanderin, Bertrand Balasin, Dominique Perraultin, Gaëlle Lauriot-Prévostin ja Jacques Binyn ikonisia luomuksia.