Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

May Pöytä 85x85 cm, Tummanvihreä
new works logonew works logo

May Pöytä 85x85 cm, Tummanvihreä

529.00 €
New Worksin May-pöytä on täydellinen ratkaisu, kun haluat lisätä terassillesi tai puutarhaan modernia tyyliä ja eleganssia. Jauhemaalattu teräsrunko tekee pöydästä erittäin kestävän ja kaikkia sääolosuhteita kestävän.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 3-4 viikkoa

May Pöytä 85x85 cm

529.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

New Worksin May-pöytä on täydellinen ratkaisu, kun haluat lisätä terassillesi tai puutarhaan modernia tyyliä ja eleganssia. Jauhemaalattu teräsrunko tekee pöydästä erittäin kestävän ja kaikkia sääolosuhteita kestävän. New Worksin May-pöytä on valmistettu jauhemaalatusta teräksestä kestävyyden ja pitkäikäisyyden takaamiseksi. Siinä on kevyt pöytälevy, joka kiertyy tiiviisti tukevan rungon ympärille, jossa on kaarevat reunat ja sileä valuma-aukko keskellä. Pöytä on myös erittäin helppo huoltaa ja puhdistaa auringossa vietetyn päivän jälkeen. Pöytä sopii täydellisesti niille, jotka haluavat ylellisen ja käytännöllisen ratkaisun terassille.

Suunnittelija: Hannes & Fritz. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2023.

Hyvä tietää May pöydästä


- Pöytä jauhemaalatusta teräksestä.
- Saatavana myös isompana kokona.
- Suunnittelija: Hannes & Fritz.
- Lisätietoja lataamalla PDF.
- Sisä- ja ulkokäyttöön.

Miten hoidan uutta pöytääni?
- Puhdista kostealla liinalla.
- Älä käytä hankausaineita tai metallisieniä.



Ominaisuudet

Tuotemerkistä
New Works on tanskalainen muotoilutoimisto, joka tarjoaa yhdistelmän vanhaa ja uutta, vaaleaa ja tummaa, taidetta ja muotoilua. He ponnistavat Skandinavian pitkästä käsityöperinteestä ja haastavat nykypäivän modernin muotokielen. New Works tekee yhteistyötä kansainvälistä mainetta niittäneiden muotoilijoiden kanssa, ja yhdessä he tunnustavat rakkauttaan aistikkaalle ja uskaliaalle.