product
variable_126405Miami Aurinkotuoli Ecru/Mustahttps://www.rum21.fi/miami-aurinkotuoli?selectedPartNo=210784https://az666937.vo.msecnd.net/67/8f7866fa-bfe4-458b-b075-079bedb8fc94InStock372.6EUR/huonekalut/ulkokalusteetLafumaMiami aurinkotuoli merkiltä Lafuma on elegantti ja moderni aurinkotuoli, jossa mittasuhteet ovat täydelliset. Patentoidun tukialustan ansiosta paino jakautuu tasaisesti ja siten parantaa mukavuutta, mikä helpottaa tekstiilin pesua. Kangas on irrotettava ja helppo puhdistaa. Runko on v almjistettu teräksestä, joka on käsitelty erityisessä prosessissa, joka tekee aurinkotuolista korroosiota kestävän. 414

Miami Aurinkotuoli Ecru/Musta

372.60 €414 €
Lafuman Miami aurinkotuoli on elegantti ja moderni aurinkotuoli, joka on suunniteltu mittasuhteiltaan täydelliseksi auringossa loikoiluun ja rentoutumiseen. Patentoidun tukialustan ansiosta paino jakautuu tasaisesti ja siten parantaa tuolin mukavuutta. Tuolin kangas on irrotettavissa ja helppo puhdistaa. Runko on valmjistettu teräksestä, joka on käsitelty aivan erityisessä Lafuman suunnittelemassa prosessissa, joka tekee aurinkotuolista erilaiset sääolosuhteet kestävän. 

Tuoli saatavana useassa eri värissä.
Varastossa : Toimitus heti (?)
Maksa osissa Klarna (?)

Tuotetiedot

Miami aurinkotuoli merkiltä Lafuma on elegantti ja moderni aurinkotuoli, jossa mittasuhteet ovat täydelliset. Patentoidun tukialustan ansiosta paino jakautuu tasaisesti ja siten parantaa mukavuutta, mikä helpottaa tekstiilin pesua. Kangas on irrotettava ja helppo puhdistaa. Runko on v almjistettu teräksestä, joka on käsitelty erityisessä prosessissa, joka tekee aurinkotuolista korroosiota kestävän.

Ominaisuudet

Suosittelemme

Tässä muutama tuote joista uskomme juuri sinun pitävän!