Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Milo C12 Ruokapöytä 84x180 cm, Nature
3D

Milo C12 Ruokapöytä 84x180 cm, Nature

599.00 €
Milo C12 on Decotiquen ruokapöytä, jossa on tyylikäs skandinaavinen estetiikka ja pyöristetyt reunat, jotka tuovat pöytään modernin ilmeen.
Varastossa

Milo C12 Ruokapöytä 84x180 cm

599.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Tutustu Milo C12 -ruokapöytään Decotiquelta! Luonnollisen esteettisen viehätyksensä ansiosta tämä pöytä on suunniteltu rikastuttamaan ruokailukokemustasi. Pöytä sopii erinomaisesti perheille ja viihdyttäjille, ja sen tukevassa rakenteessa yhdistyvät tammi-, MDF- ja kumipuu-materiaalit, mikä takaa kestävyyden lukemattomia aterioita ja muistoja varten.

Hyvä tietää Milo C12 ruokapöydästä


- Milo C12 on arvostettu sen skandinaavisen muotoilun ansiosta
- Osa Milo-mallistoa.
- Suojaava lakka.
- Suorakulmainen muoto.
- Vaihtoehtoina useita variantteja.
- Tuotetta ei toimiteta koottuna.
- Tuote on valmistettu luonnonmateriaalista, mikä tekee jokaisesta kappaleesta ainutlaatuisen.

Miten hoidan uutta ruokapöytääni?
- Puhdista kostealla liinalla.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Ruotsalainen Decotique on vuonna 2014 perustettu design-yritys, jonka intohimona ja visiona on luoda puhdaslinjaisia, kauniita ja korkealaatuisia tuotteita. Decotiquen ylelliset tuotteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, ja jokainen niiden yksityiskohta on tarkoin harkittu ja työstetty. Decotiquen valikoiman voidaan kuvailla olevan pehmeä, "New Nordic" tyyliä ja maanläheisiä värejä innovatiivisesti yhdistelevä kokoelma korkealaatuisia tuotteita.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null